Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban aviat podria anunciar un gir a la seva vida

La vida de Belén Esteban i la dels seus companys de 'Sálvame' està a punt de canviar per sempre

A Belén Esteban, les coses no li poden anar pitjor. I és que, tot i que el 2022 prometia ser un bon any per a la 'princesa del poble', al final s'ha convertit en un autèntic malson.

Després de l'aparatosa caiguda al plató de 'Sálvame', que li ha costat dos trencaments a la cama i diverses setmanes de baixa, la col·laboradora de Telecinco haurà de fer front a una de les polèmiques més fosques en què La Fábrica de la Tele s'ha vist mai implicada.

Belén Esteban seriosa
Belén Esteban, al corrent de les novetats de l'operació Deluxe | Telecinco

A meitat de març, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò d'un dels escàndols televisius més importants de l'actualitat.

Segons es va informar en aquell moment, Mediaset va ser assenyalada per una presumpta trama d'espionatge il·legal que s'hauria dut a terme des dels despatxos de La Fábrica de la Tele.

Aquesta causa acusa el programa dels matins de Telecinco i la mateixa productora d'espiar il·legalment més de 140 famosos a través d'una organització criminal en què un policia i el mateix Gustavo González van tenir un paper principal.

Ara, gairebé dos mesos després que l'operació Deluxe saltés pels aires, hi ha novetats sobre aquesta investigació policial. Un nou episodi en què Belén Esteban té un paper fonamental.

Belén Esteban s'assabenta de totes les novetats de l'operació Deluxe

Belén Esteban està molt preocupada per com serà la seva vida i la dels seus companys a partir d'ara. I és que no hi ha dubte que aquest problema els portarà més d'un maldecap.

Aquesta mateixa setmana, han sortit a la llum les novetats que hi ha en relació amb l'operació Deluxe. El jutge encarregat d'aquesta suposada trama d'espionatge il·legal ha decidit investigar Óscar Cornejo i Adrián Madrid, els directors de La Fábrica de la Tele.

Fotomuntatge d'Adrián Madrid i Óscar Cornejo
Els directors de La Fábrica de la Tele estan imputats en una trama d'espionatge il·legal | Catalunya Diari

Segons la interlocutòria que es va emetre dimecres passat, 18 de maig, els dos empresaris de la comunicació han pogut cometre un suposat delicte de revelació de secrets i suborn negociat a títol individual.

No hi ha dubte que és una notícia sorprenent, ja que, fins ara, la productora de 'Sálvame' només estava imputada com a persona jurídica. Ara, tots dos estan citats a declarar el 13 de juny a les 12.30 als jutjats de la plaça de Castella, a Madrid.

Adrián Madrid i Óscar Cornejo s'afegeixen a la llista d'investigats, entre els quals hi ha diversos redactors del programa, Kike Calleja, David Valldeperas, Raúl Prieto, el policia Ángel Jesús Fernández Hita, Gustavo González i la seva dona, María Pascual.

Belén Esteban haurà de declarar al jutjat?

Al principi, Belén Esteban i alguns dels seus companys de feina es van convertir en la gran carta de la justícia per a desmantellar aquesta xarxa d'espionatge il·legal.

I, tot i que al principi es va dir que tenien l'obligació d'anar a seu judicial en qualitat de testimonis, finalment sembla que les coses han canviat.

Plató de 'Sálvame Deluxe'
Belén Esteban i els seus companys no hauran d'anar a declarar | Mediaset

Ara, el jutge encarregat d'aquesta trama policial, que el mitjà digital 'La Otra Crónica' va destapar fa uns mesos, veu innecessària la participació de la 'princesa del poble' en tot aquest periple judicial.

Així que, després de mesos de treball i reflexió, el jutge eximeix d'anar a seu judicial a declarar com a testimonis Belén Esteban, María Patiño, Rafa Mora, Kiko Matamoros, Gema López i Lydia Lozano.