Ana Obregón amb mala cara

Ana Obregón revela la notícia del nou xicot i demana comprensió als seus

Ana Obregón ha vist que la situació comença a canviar

Ana Obregón ha fet realitat aquests dies el somni del seu fill Àlex Lequio. Ha posat en marxa una fundació per donar suport a la investigació contra el càncer que se'l va endur el 13 de maig del 2020. Ara la presentadora ha conegut una altra informació que té a veure amb el seu fill i que és difícil de pair.

Ha sabut que la seva exnora, Carolina Monje, ha tornat a trobar l'amor. La noia està enamorada i feliç. Això, lògicament, no és un plat de bon gust per a la seva exfamília política, encara que entenen que és jove i ha de continuar amb la seva vida.

Ana Obregón impactada pel festeig

La presentadora és conscient que Carolina va fer molt feliç el seu fill i que va patir moltíssim per la seva mort. Sí, perquè es va trencar una relació que era sòlida, que els havia portat a viure junts i, fins i tot, a adoptar un gos. Per aquest motiu, quan Lequio va morir, Ana i la jove es van animar molt la una a l'altra i continua sent així actualment.

Tot i això, Monje refa la seva vida, tal com ella ha comunicat a les xarxes socials. L'amor ha tornat a trucar la seva porta i és molt feliç al costat d'Àlex Lopera. Un noi que no només comparteix nom amb la seva parella anterior, sinó també professió, ja que és empresari. Pel que sembla, està darrere d'aplicacions com ara Verse App i també és director d'operacions a l'empresa MundiMoto.

Ana ha vist que la seva exnora ha compartit diverses imatges al seu Instagram on se la veu feliç amb el seu noi: imatges en què es mostren còmplices, afectuosos i gaudint de diferents racons durant les vacances. Han estat a Andalusia i a les Balears, junts i en companyia d'amics. Precisament uns amics van ser els que van presentar els joves a finals del 2021 i, mesos després, van iniciar una relació.

Ana Obregón està sorpresa, però accepta la situació

L'exparella d'Alessandro Lequio, segons publica El Español, ha estat al corrent en tot moment del nou camí sentimental de Monje. Mantenen contacte habitual i ha estat informada que hi ha un noi a la vida d'aquella i ho ha acceptat.

Ana sembla que «entén que Carolina és una dona jove i ha de refer la seva vida. Li estarà eternament agraïda per moltes coses». Per això, encara que sigui difícil d'assimilar, ha acceptat la situació i també hauria demanat al seu entorn que faci el mateix.

Foto de Carolina Monje
Ana Obregón sap que Carolina Monje torna a estar enamorada. | Europa Press

Per a la presentadora, la noia ha estat un gran suport en moments difícils i és tot un exemple de generositat i amor envers el seu fill. Tant és així que va estar sense separar-se'n en els seus últims moments i sempre el va ajudar en tots els reptes professionals que va assumir. Per aquesta raó, Ana no li retreu res i només desitja que sigui feliç.

Carolina vol continuar tenint contacte amb els Obregón, però també vol continuar amb la seva vida. Somia continuar gaudint de l'amor amb Lopera i, per descomptat, continuar amb els seus projectes laborals. En aquest darrer sentit, continua llançant diferents col·leccions de moda i ha iniciat la posada en marxa de diferents botigues de roba. Ja en té una a Barcelona, dues a la Costa Brava i una altra a Eivissa. A totes aquestes, possiblement, s'unirà molt aviat una altra a Madrid.

▶️ Vídeo del dia