Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Obregón

Ana Obregón trencada per una nova pèrdua: «has lluitat com una heroïna»

Ana Obregón reviu un malson

Aquests últims mesos estan sent com una gerra d'aigua freda per a Ana Obregón. Tot i que la presentadora acaba de presentar el seu projecte més important basat en la 'Fundació Aless Lequio', encara continuen arribant les males notícies.

Aquesta feina va dedicada especialment a totes aquelles persones que estan lluitant dia i nit contra el càncer. D'aquesta manera, l'actriu hi ha trobat refugi, encara que això signifiqui continuar vivint moments molt durs.

Ana Obregón torna a dir adeu

Després d'haver de passar un dels pitjors moments de la seva vida després de dir adeu al seu fill, Ana Obregón s'acomiadava d'Elena Huelva. La 'influencer' que patia Sarcoma d'Ewing i que es va convertir en tot un símbol de la lluita contra el càncer, malauradament no va aconseguir superar la malaltia.

Després d'un 2022 difícil i un començament del 2023 pitjor, Ana Obregón ha tornat a passar un altre mal moment en la seva vida. Sí, perquè, encara que la presentadora ha presentat el seu projecte més important, la 'Fundació Aless Lequio', no tot han estat alegries.

Si bé la periodista ha trobat refugi en aquesta feina a la qual li ha dedicat molt d'afecte, ajudant així als altres i aportant el seu petit granet de sorra, això també ha significat tornar a viure un episodi molt difícil.

Imatge d'Ana Obregón amb Maria Ángeles, la nena de 13 anys morta per un tumor cerebral
Ana Obregón amb Maria Ángeles, la nena de 13 anys morta per un tumor cerebral | INSTAGRAM (@ANA_OBREGON_OFICIAL)

Concretament, Ana Obregón s'acaba d'acomiadar de la petita Mari Ángeles, una nena que ha mort el mateix dia que feia 13 anys.

El missatge tan emotiu d'Ana Obregón

Aquesta setmana, Ana Obregón ens ha emocionat amb el missatge que ha publicat a les xarxes socials. Després de la mort de la petita Mari Ángeles, la presentadora ha volgut publicar un vídeo d'unes fotografies en què apareix amb ella per expressar i retransmetre el dolor que té a dins.

«Descansa en pau, princesa. Ahir a la nit ens vas deixar M. Ángeles, el dia que feies 13 anys. Ha estat un orgull ser la teva amigueta i estimar-te aquests anys des que et vaig conèixer visitant la @fundacionronald», escrivia Ana al peu de foto.

Imatge d'Ana Obregón i Maria Ángeles amb les mascaretes posades
Captura del vídeo d'Ana Obregón acomiadant-se de Mari Ángeles, la nena morta per un tumor cerebral | INSTAGRAM (@ANA_OBREGON_OFICIAL)

A això afegia unes línies més: «Has lluitat com una heroïna sense capa des dels 9 anys contra aquest tumor cerebral, puto càncer, trobaré a faltar les teves bones nits. El meu cor està amb els teus pares. Aquesta nit hi ha un àngel més al cel».

A més a més, la periodista ha confessat que guardarà tots els Tik Tok que li va fer la seva petita per sempre. «T'estimo molt», ultimava amb els següents 'hastags': #cancer #fuckcancer #masinveatigacionparamasvida #dep.

La 'Fundació Aless Lequio'

Ana Obregón ha tingut el plaer de presentar la 'Fundació Aless Lequio' al món. Després de molt esforç, i sobretot molt de dolor, la presentadora i actriu ha fet realitat un dels desitjos del seu fill. I és que, aquest projecte està dedicat a totes aquelles persones que lluiten contra el càncer i tenen un objectiu clar.

Es recaptaran fons per poder potenciar així la investigació contra el càncer i poder trobar una solució. Des de la mort del fill d'Ana, el dia 13 de maig del 2020, l'actriu s'ha bolcat nit i dia en aquest projecte solidari. I després de molta constància i sacrifici s'ha aconseguit treure a la llum, perquè totes les persones que ho desitgin col·laborin amb la causa.

A més a més, aquest dia de la presentació, Ana va confessar que estava «molt nerviosa» davant la roda de premsa que s'havia convertit en la més important de la seva vida. «Per fi donem llum al somni del meu fill», esmentava amb la veu entretallada i amb molta emoció per dins.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp