Primer pla d'Antonio Rossi.

Antonio Rossi revela on passa les nits l'exparella de Vargas Llosa

Antonio Rossi destapa el secret més gran de Patricia Llosa

Antonio Rossi és un periodista que sempre s'informa de la manera més rigorosa i està atent a les darreres informacions dels famosos. Coneix bé certs personatges dels quals s'estan parlant molt en els darrers mesos, com són Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa. I fa molt poc, ha revelat una cosa íntima sobre l'exmatrimoni.

Antonio Rossi es va quedar impactat després de la ruptura de Vargas Llosa amb Preysler i aquesta va deixar els tertulians sense nova informació per conèixer els motius de la separació després de molts anys junts.

A 'El programa d'Ana Rosa', Antonio Rossi és un dels periodistes que millor informació ha aportat sobre aquest assumpte. Tot i que no és l'únic, perquè Ana Rosa sempre s'envolta dels professionals més propers al món de les celebritats.

Antonio Rossi explica el que ningú sap del Nobel

En aquest cas, el 7 de febrer passat l'espai d'Unicorn va comentar com es troba la situació del Nobel després d'aquesta separació d'Isabel Preysler.

Sembla que Mario està oblidant allò que va viure amb la mare de Tamara Falcó. I ha tingut el reforç d'algú que significa molt per a ell. Ens referim a la mare dels seus fills i exdona, Patricia Llosa.

Imatge d'Antonio Rossi somrient i mirant a càmera
Antonio Rossi ha confirmat un fet molt íntim | GTRES
 
Parlant de Patricia Llosa, aquesta va acudir a l'acte d'entrada del seu exmarit a l'Acadèmia de França dijous passat, nou de febrer. El Premi Nobel es va quedar més que satisfet en veure que la dona estava al seu costat en un dia tan important.

Però abans de viatjar fins a França, les càmeres el van agafar sortint de la clínica Ruber. I la veritat és que no ha reaccionat a les preguntes dels reporters després d'aquella carta que Patricia Llosa va enviar al seu dia a Isabel Preysler.

Antonio Rossi confirma que cada cop estan més units

Tot i que els reporters l'insistien a preguntar per la carta que va filtrar Isabel de Patricia Llosa, no ha volgut donar explicacions. En aquests escrits, l'avisava que Vargas Llosa havia tingut més dones a la seva vida, però ell ha guardat silenci i ha ingressat al cotxe particular sense fer cap mena de declaració.

Imatge de Mario Vargas Llosa al costat de la seva exdona Patricia
Mario Vargas Llosa amb la seva exdona Patricia | Xarxes Socials

La veritat és que Mario Vargas Llosa s'ha allunyat de les polèmiques i el que vol és recuperar aquella vida que va tenir en el seu dia. I cada dia se'l veu més proper a Patricia Llosa.

Cal recordar que amb ella va estar més de 50 anys i la il·lusió dels seus fills és que tots dos recuperin aquesta relació. I aquell amor que els va fer un dels matrimonis més sòlids en el passat.

Antonio Rossi revela on dorm l'exdona de Vargas Llosa

El cas és que Vargas Llosa ja no amaga que ha tornat a trobar una espatlla on recolzar-se a la seva exdona. I dimarts passat se'n va anar a sopar amb ella, a més de la seva filla i una de les seves netes. Cal ressenyar que aquesta va ser una vetllada especial per a l'ex d'Isabel Preysler, per la qual cosa suposava que assistís la seva exdona.

Pla general de Patricia Llosa, exdona de Mario Vargas Llosa
Patricia Llosa no dorm a casa del seu ex | Europa Press

Els rumors sobre aquesta possible reconciliació de la parella ja són imparables i no seria estrany que els pròxims dies es filtri la confirmació després de veure'ls junts a l'esmentat sopar. Antonio Rossi ha comentat el següent sobre la situació del Nobel. «Ella no està allotjada a casa seva, entra-i-surt, però dorm amb la seva filla Morgana a un altre domicili».
A més, Rossi s'ha referit a l'opció que acabin vivint junts. «Com a mínim el pas per conviure encara que sigui en habitacions separades encara no ho ha fet», ha lliscat el veterà col·laborador de Telecinco.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp