Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia mig somrient.

Letícia descobreix que la seva cunyada ha pres una decisió sobre Froilà

Letícia ja sap els propers moviments que farà el nebot

La reina Letícia ha començat el febrer a Angola, el primer viatge internacional de l'any. A més, la Casa Reial va confirmar principis de setmana que la infanta Sofia estudiarà batxillerat a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Res a veure amb el que està vivint Elena, cunyada de Letícia, amb el seu fill gran, Froilà, la infanta ja podria haver pres una decisió.

En un comunicat s'informava que Sofia, filla menor dels reis, posarà rumb a Gal·les el curs vinent. «La Infanta Sofia cursarà el programa d'estudis del Batxillerat Internacional de la institució educativa Col·legis del Món Unit a l'UWC Atlantic College de Gal·les, Regne Unit». La jove ha superat satisfactòriament el procés de selecció i el cost serà íntegrament satisfet pels reis, unes 74 000 lliures esterlines.

Letícia Ortiz i Elena de Borbó
Letícia Ortiz ja hauria conegut quina és la intenció d'Elena de Borbó en relació amb el seu fill | EuropaPress

El net gran dels emèrits torna a ser notícia per una nova polèmica

El seu cosí, fill gran de la infanta Elena, no sembla tan interessat pels estudis com les filles de Letícia. El jove, que va tornar molt abans de l'esperat de la seva estada Abu Dhabi amb el seu avi, ha tornat a ser notícia. La seva mare, la germana del rei Felip VI el va enviar amb l'emèrit per mantenir-lo allunyat d'incidents nocturns, però no ha estat així.

El dijous 26 visitava Panthera, un restaurant que després es converteix en discoteca i que és un dels llocs favorits del jove. Al local va coincidir amb diverses cares conegudes: el germà de l'influencer Pablo Castellano i Jaime Conde, germà de l'actor Mateo Conde.

Després d'una nit de festa, divendres Froilà quedava amb la seva germana Victòria Federica en una cerveseria del carrer Ponzano, El Doble. Tots dos germans van prendre l'aperitiu i van xerrar intentant passar desapercebuts, encara que no ho van aconseguir.

Dissabte va acudir a Club Istar, un famós local ubicat al carrer Serrano de la capital. La cambra a la llista successòria al tron va gaudir de la nit fins a altes hores del matí. Allí, el nebot de Letícia va passar tota la nit conversant i ballant amb Anita Matamoros, la filla de Kiko Matamoros.

El nebot de Letícia podria tornar a Abu Dhabi

Però va ser diumenge al matí quan la Policia Municipal de Madrid va desallotjar d'un after il·legal Froilà i els presents. Al local, Clandestino, els agents es van trobar amb la presència de menors, excés d'aforament i cocaïna rosa. Pel que sembla el nebot de Letícia es trobava en una de les sales VIP del local, decorada amb llits i cachimbes, juntament amb multitud de joves que consumien alcohol i estupefaents.

Montatge d'imatges de Froilán i la Reina Letícia
El nebot de la reina Letícia torna a estar envoltat per la polèmica | España Diario 

Segons va informar el programa 'Fiesta', després del desallotjament, el jove hauria acudit a un altre after a Vallecas. Un nou succés per sumar a la llista d'incidents en què Froilà s'ha vist involucrat.

La intenció de la infanta Elena enviant-lo amb el seu pare és allunyar-lo de les males influències que té a Espanya. Des que Froilà es va veure embolicat en una baralla a la sortida d'una discoteca, Casa Reial manté tres persones escortant el jove. Pel que sembla els membres de seguretat tenen dificultats per fer la seva feina, ja que a la família li és impossible limitar els moviments nocturns del jove.

Aquestes últimes informacions fan que cobri més pes la possibilitat que el jove torni de nou a Abu Dhabi. Els dies que va passar amb el seu avi, després del funeral del rei Constantí, va estar allotjat en una espectacular mansió. Un habitatge de 1700 metres quadrats, on resideix el rei emèrit, valorat en 22 milions d'euros, i a la qual Froilà potser tornarà en un futur.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp