Muntatge fotogràfic d'Antonio Resines i la seva dona.

Ana Pérez, la dona d'Antonio Resines, es confessa després de setmanes de silenci

La dona d'Antonio Resines revela l'estat de l'actor càntabre, que es recupera de la covid a casa seva

Antonio Resines es continua recuperant a casa després d'haver estat més d'un mes a l'UCI de l'Hospital Gregorio Marañón. I és que el famós actor de Los Serrano va ser ingressat a l'hospital madrileny a causa de les complicacions derivades del coronavirus.

L'actor càntabre es va contagiar uns dies abans i després d'empitjorar la salut, es va veure obligat a ingressar de manera immediata. Des del 23 de desembre, Antonio Resines ha patit molt per tirar endavant i superar un contagi de covid que es va complicar massa.

Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós
Antonio Resines va lluitar durant moltes setmanes contra la covid a l'UCI | Arxiu

Després de passar a planta uns dies, finalment va ser la setmana passada quan Antonio Resines abandonava l'hospital, tot i no estar recuperat del tot. Això sí, després de l'alta hospitalària, Resines haurà d'esperar un temps per rebre l'alta mèdica de forma definitiva.

Antonio Resines es recupera a casa després de més d'un mes a l'UCI

«Antonio Resines s'incorpora ara al programa ambulatori d'Atenció Post UCI-Covid de l'Hospital Gregorio Marañón, que ofereix una atenció multidisciplinària integral als pacients que han estat ingressats a l'UCI durant períodes prolongats i que compta amb especialistes de Medicina Interna, Pneumologia, Malalties Infeccioses, Psiquiatria, Rehabilitació i Nutrició», deia el comunicat sobre l'evolució que l'artista ha de portar des de la seva alta.

Ara, ja amb una altra perspectiva després de continuar la recuperació al domicili de l'actor, la família i l'entorn més proper respiren alleujats. Reconeixen que es troba molt millor i que se'n sortirà d'aquest revés dur que li ha posat la vida en el seu camí.

Ana Pérez-Lorente revela l'estat actual de l'actor

Una de les persones que més ha estat amb l'intèrpret càntabre ha estat la seva dona, Ana Pérez-Lorente. Al costat del seu fill, Ricardo Fernández Mateo, han seguit l'evolució de Resines de forma molt propera i, a les darreres hores, la seva dona parlava sobre el seu estat actual.

Imatge d'Antonio Resines i la seva dona Ana Pérez-Lorente
Ana Pérez ha donat l'última hora sobre l'estat d'Antonio Resines | CORDON PRESS

«A veure, no et puc dir dates perquè no ho sé, però jo crec que sí que va més ràpidament del que ell pensa i del que pesaven els metges. Un cop ha sortit de l'UCI, perquè ja és a casa 10 dies, pensem que serà més de tres setmanes. Jo crec que sí que va molt bé», va confessar la seva dona.

A més, Ana Pérez-Lorente va voler agrair el suport mostrat i el respecte que la premsa ha tingut amb l'actor i la seva família. «Bé ja ho va dir ell, ens han donat suport moltíssim, i després també vosaltres heu estat força respectuosos, perquè m'he trobat diversos càmeres, però han estat força educats», ha prosseguit.

«En moments així s'agraeix, perquè quan estàs passant-ho malament, que no tens ganes de res, no et ve de gust parlar. La veritat és que li ho agraeixo molt també. I en res ja veuràs com ell surt i us atén», confessava a ple carrer.

Algunes de les declaracions d'Ana Pérez-Lorente van donar-se després de l'emotiu comunicat que va enviar l'actor després d'abandonar l'hospital.

Antonio Resines, agraït per l'afecte rebut

«Volia donar les gràcies a l'equip de l'UCI Biblioteca, i del pavelló de COVID 4/100, a tots (metges, infermeres, auxiliars, zeladors, netejadores…). A banda d'haver-nos tractat a la meva família i a mi amb un afecte enorme, m'han salvat literalment la vida. Perquè he passat moments més que complicats», exposava Antonio Resines en aquesta carta.

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines va estar un mes i mig ingressat a l'hospital a causa de la covid | Europa Press

L'actor també va aprofitar la carta per agrair tot el suport rebut. «A tots els meus amics i col·legues de professió que han estat puntualment informats per Ana Pérez i pel meu fill Ricardo».

«Sé que pendents que han estat dels comunicats i que els han contestat cada dia. Ha estat un suport fonamental per a ells», va sostenir un feliç Resines.