Primer pla de Rocío Flores

Surt a la llum la doble cara de Rocío Flores

Una col·laboradora de Telecinco ha desemmascarat Rocío Flores

Aquests últims dies, Rocío Flores ha sigut notícia per l'advertència que va fer sobre la possibilitat d'explicar la seva veritat a la televisió. I també per carregar contra el marit de la seva mare, Fidel Albiac, cosa que ha provocat que aquesta es mostri més ferma i contundent que mai.

I, per si no n'hi hagués prou, també ha cobrat protagonisme a la premsa perquè ha quedat en evidència. Sí, s'ha revelat la doble cara de la tertuliana: la que mostra davant les càmeres i la que té darrere. I l'encarregada de desemmascarar-la ha sigut María Patiño.

Rocío Flores queda al descobert

La filla d'Antonio David més d'una vegada s'ha mostrat trista i ha plorat a 'El programa de Ana Rosa'. I, en altres ocasions, s'ha mostrat combativa i amb actitud altiva.

A 'Sábado Deluxes'ha fet referència a l'última vegada que va sortir a la televisió ara fa diversos dies. Concretament, es va comentar el fet que es posés a plorar mentre parlava de la relació del seu pare amb Marta Riesco. I és que, pel que sembla, fora de les càmeres té una actitud molt diferent.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Segons María Patiño, el comportament de Rocío Flores a plató dista molt del que té darrere les càmeres | GTRES

María Patiño ha explicat que la jove té doble cara. «Recordeu el dia que va sortir la notícia que l'Antonio estava vivint amb la Marta? Aquell dia va aparèixer plorant a plató, força compungida i vestida de negre», ha manifestat.

«Doncs bé, dues hores abans, a l'AVE, la veus parlar i és que és una cosa que no us podeu ni imaginar. Estava en una actitud xulesca contra la seva mare dient: "Perquè ja n'estic farta". I, de cop i volta, va arribar al plató d'Ana Rosa amb els ulls plorosos, ulleres marcades, plorant, de negre», seguia dient.

I ha afegit: «I quan l'endemà van emetre aquestes imatges, Antonio Rossi va preguntar de quan eren. Eren de dues hores abans de seure a plató, i ell es va quedar al·lucinat».

Després de les paraules de Patiño, Jorge Javier Vázquez ha exposat: «Ella, instruïda per l'ex d'Olga Moreno, sap perfectament el poder que té el plató de televisió. I sap que allà pot exhibir tota la manipulació».

Rocío Flores rep molts atacs

En sortir a la llum la 'facilitat' de la noia per a canviar d'actitud, altres col·laboradors han intervingut. Aquest seria el cas de Belén Rodríguez, que ha dit: «Té dues personalitats. Ja ho va dir la seva mare».

En aquest punt, Jorge Javier ha manifestat: «Rocío Flores comença a estar desestabilitzada. És més, crec que no trigarem gaire a veure-la ficant la pota de ple». I Belén ha manifestat: «Això passarà en el moment que algú li porti la contrària, que és el que li va passar amb el mestre Joao i amb Carlos Sobera».

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
A 'Sábado Deluxe' s'ha parlat del fàstic i de la ràbia que Rocío Flores té a la seva mare | Catalunya Diari

Al 'Deluxe' també s'han analitzat els gestos de la jove en l'última intervenció que ha fet. Cristina Soria ha desvetllat que, tot i que digués unes coses, les cares que feia en revelaven unes altres. Efectivament, que quan parlava de la seva mare, feia cara de fàstic i de ràbia.

Davant d'aquestes interpretacions, ha arribat el torn de paraula de Carmen Borrego, que ha afirmat: «Menysprear la seva mare i pensar que no té capacitat per a respondre-li demostra que no la coneix gens».

Si totes aquestes afirmacions han deixat Rocío Flores en evidència, no menys ho han fet les que s'han emès poques hores després a 'Socialité'. En aquest programa, s'ha revelat que ella i el seu representant, Agustín Etienne, presumptament havien acordat què havia de dir la jove en aquesta última intervenció.

Pel que sembla, ell li va indicar que digués frases com «El dia que jo parli, cau Espanya». I és que així es crea interès al voltant de la figura de la noia.