Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.

Ortega Cano trenca el silenci: «Ens van fer fora»

El torero està fart

 José Ortega Cano està fart. Creu que s'han dit moltes coses que no són veritat i vol tallar-ho d'una vegada per totes. Així doncs, després del que va passar divendres a 'Montealto: regreso a la casa', ha dit prou i ha donat un cop sobre la taula.

Les paraules que Rocío Carrasco ha pronunciat durant l'última intervenció que ha fet a Telecinco han provocat un terratrèmol entre alguns dels familiars que més animadversió li tenen.

Ortega Cano n'és un, i ha enlletgit totes les crítiques abocades. Així doncs, ha volgut desmuntar el discurs de Rociíto sobre com ell i els seus dos fills van marxar de la casa de Montealto quan va morir Rocío Jurado.

Ortega Cano i els seus fills, Gloria Camila i José Fernando
Ortega Cano assegura que els van fer fora de la casa de la Jurado | GTRES

Hores abans, Rocío va desmentir categòricament  les paraules que afirmaven que ella l'havia convidat a anar-se'n, a ell i als seus fills. 

Ortega Cano està molt enfadat

Ortega Cano, molt enfadat després d'escoltar-la, va entrar en directe a 'Viva la vida' per a aclarir-ho tot sobre aquesta suposada marxa forçosa de la seva família.

«El Fidel i la Rocío ens van obligar totalment a marxar de Montealto, a mi i als meus fills», va manifestar.

Imatge de Rocío Carrasco i Fidel Albiac dins del cotxe
Ortega Cano diu que Rocío Carrasco i Fidel Albiac els van fer fora de Montealto | GTRES

«Em van obligar a anar-me'n, totalment. Vaig agafar d'un braçat la meva roba i la dels meus fills i la meva furgoneta, i vam marxar, ens van obligar a marxar», va assegurar

A més, va confessar que estava molt dolgut després d'escoltar la filla de la Jurado. «Estic malament, estic afectat, perquè no sé per què la vida ha canviat d'aquesta manera. És molt dur i complicat», va seguir dient el vidu de la cupletista.

Amb molta nostàlgia, Ortega Cano va parlar de com era la vida amb la Jurado. «Quan la Rocío hi era, tot era bonic. I ara tot ha canviat, és molt complicat».

Ortega Cano es mulla sobre la trucada de José Antonio Rodríguez

A més, el marit d'Ana María Aldón va parlar sobre la polèmica trucada de José Antonio Rodríguez. «Va ser regular, perquè no estava al corrent del que s'estava dient en aquell moment», deia.

Unes paraules que no van convèncer Emma García, que va apuntar que estava sent molt generós amb el marit de Gloria, qui, segons ella, havia fet una mala intervenció. I ell li va respondre: «Cadascú té la seva opinió».

Fotomuntatge d'Ortega Cano i José Antonio Rodríguez
Ortega Cano ha parlat sobre la polèmica de José Antonio Rodríguez | Catalunya Diari

Ortega Cano va recalcar que, segons ell, Rodríguez no és el portaveu de la família Mohedano. «José Antonio no és el portaveu de ningú. Es va parlar de la possibilitat que al principi fos el portaveu, però després va desistir».

Així mateix, va confessar que ha viscut moltes experiències i sap moltes coses sobre els familiars de Rocío Carrasco. «Quan sigui el moment, se sabrà, però ara per ara... no se'n pot parlar. Tot està en mans d'advocats, i quan se'n pugui parlar, se'n parlarà».

Ortega Cano: «He hagut d'intervenir perquè jo era l'home de la casa»

D'altra banda, Ortega Cano feia referència a la discontínua relació que ha tingut amb Carrasco al llarg dels anys. «Jo l'he defensat molt, perquè des de petita ha tingut un comportament molt irregular. He hagut d'intervenir perquè jo era l'home de la casa, i l'he defensat bastantes vegades davant de l'Antonio David», va sentenciar.

Finalment, sobre les suposades coaccions que ha patit per part d'Antonio David, Ortega va afirmar: «Tinc la consciència molt tranquil·la. No tinc por de res. Tant de bo tot s'arregli. Vull que tothom visqui en pau».