Ana Rosa carrega contra Rocío Carrasco: «Segueixo sense entendre-ho»

A 'El programa de Ana Rosa' s'ha tornat a parlar de les declaracions de Rocío i s'ha analitzat al detall el que ha dit

L'entrevista d'ahir a la nit, dimecres 21 d'abril, a Rocío Carrasco en directe a Telecinco està causant estralls. Sens dubte, les paraules de la filla de Rocío Jurado han generat molta repercussió i tots els mitjans que tracten temes del cor en parlen. Un dels espais en què més s'ha debatut sobre la qüestió és 'El programa de Ana Rosa', que, a més, compta amb Rocío Flores com a col·laboradora. Avui al matí han parlat del que va passar ahir al plató de 'Sálvame', i Ana Rosa ha estat força crítica amb les paraules de Rocío Carrasco. Cal tenir en compte que, des d'un principi, la periodista s'ha mostrat sempre més favorable a Rocío Flores i contrària als últims moviments de la seva mare, i de nou ho ha tornat a fer.

Això no vol dir que no es cregui el testimoni de Carrasco, però sí que és cert que mai ha estat d'acord amb la manera de procedir de la filla de Rocío Jurado pel que fa als seus fills. De fet, després que els seus tertulians opinessin sobre el tema, la presentadora ha volgut deixar clar que al programa «ningú defensa Antonio David». No obstant això, tampoc està completament a favor del relat de Rocío. És més, ha tornat a criticar l'actitud de Carrasco respecte a la seva filla, especialment quan va narrar l'episodi en què, segons explicava, la jove va agredir fins a deixar-la inconscient. 

«De tot aquest assumpte, això segueixo sense entendre-ho», ha afirmat la presentadora, en referència a la manera en què Rocío Carrasco va parlar d'aquest tema. «Que una mare protegeixi els seus fills és el més important. De tot el relat, aquesta és l'única cosa que no entenc», ha tornat a recalcar Ana Rosa. 

Lequio hi posa cullerada

Alessandro Lequio també ha criticat Rocío Carrasco per com va relatar l'episodi en què la seva filla la va agredir quan tenia només 15 anys. «Una mare agredida per la seva filla el que ha de fer és treure ferro a l'assumpte, en comptes de criminalitzar, i més quan ja fa 9 anys que va passar», ha afirmat el tertulià. I és que, igual que Ana Rosa, tampoc entén com una mare pot tenir aquesta actitud amb els fills. Cal recordar que Lequio va perdre el seu fill Àlex per un càncer fa gairebé un any, de manera que probablement li costi més d'entendre que una mare porti 9 anys sense veure la seva filla i sense posar-se en contacte amb ella, pel motiu que sigui. «Un primer pas per part de la Rocío Carrasco seria tractar l'agressió amb benevolència i no amb paraules tan dures com 'pallissa'. Està etiquetant la seva filla de violenta», ha explicat el col·laborador del programa matinal de Telecinco.

Si bé és cert que a la tertúlia hi ha opinions de tota mena, Ana Rosa i Lequio possiblement són els més crítics amb Rocío Carrasco. Així ha sigut des que es va iniciar tota aquesta història del documental de la filla de la Jurado i així sembla que seguirà sent. I és que pel que fa a aquest tema hi ha opinions molt dispars, ja que també hi ha moltes versions i coses que et pots creure o no. El que està clar és que el debat es mantindrà mentre Rocío Carrasco segueixi parlant.


Comentaris

envia el comentari