Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer

Sara Carbonero es deixa veure amb un nou amic especial

La periodista ha estat enxampada en un viatge a Canàries amb amics en què ha tingut molta complicitat especialment amb una persona

Després del divorci entre Iker Casillas i Sara Carbonero, els primers rumors d'altres suposades parelles no van trigar a sorgir i és que, en aquest sentit, va ser l'exfutbolista qui va estar més al centre de la diana, però, Sara Carbonero tampoc s'ha lliurat. Aquest mateix matí la revista 'Diez Minutos' ha publicat, en una informació en exclusiva, que la periodista podria tenir ja una nova il·lusió en l'amor. Algú amb qui se l'ha vist molt recentment i que, semblaria, coneix des de fa força temps.

La periodista s'ha pres un temps de repòs i relaxació després d'aquests últims mesos tan convulsos per a ella: primer amb el seu ingrés hospitalari, que va fer saltar totes les alarmes sobre una recaiguda del seu càncer, i després per la seva separació d'Iker. Així doncs, no han sigut temps fàcils per a la periodista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Potser per això va decidir prendre's unes vacances, viatjant al costat dels seus amics com la seva inseparable amiga Isabel Jiménez, el marit d'aquesta i els dos fills de la parella a l'illa de Lanzarote per passar-hi uns dies tranquils. Tanmateix, també va viatjar amb ells una persona que havia d'encarregar-se de tenir cura dels fills de la periodista.

En arribar a Canàries sembla que no es van instal·lar en cap casa de vacances ni hotel, sinó que tenien preparada la casa d'un bon amic del grup, José Luis, un empresari canari a qui tots ells coneixen des de fa temps i que forma part també del seu grup d'amics. Allà es van ajuntar també amb altres parelles amigues.

José Luis viu a les Palmes de Gran Canària i es tracta d'un important empresari, que va ser gerent del Patronat de Turisme de Fuerteventura i en l'actualitat treballa com a conseller d'una empresa familiar d'agricultura. Segons la publicació 'Diez Minutos', tots dos van mostrar durant tot el viatge molta complicitat, ja que sembla se'ls ha pogut veure junts, al costat de la resta d'amics, passant-ho molt bé a les Illes Canàries, una cosa que segur que necessitava la periodista.

El viatge va durar cinc dies, i Sara va haver de tornar a Madrid per tornar a la seva vida normal, per tant, la periodista va posar rumb a l'aeroport de Lanzarote, i allà és on s'han pogut veure les imatges més curioses. I és que, tot i que no van estar junts, José Luis va arribar també a aquest aeroport, ja que també tenia un viatge, encara que el seu a les Palmes de Gran Canària.

Així doncs, va ser a l'aeroport quan se'ls va veure junts i sense estar acompanyats de ningú més, i és que van estar unes dues hores junts, segons publica el mitjà esmentat, i se'ls va veure en tot moment amb molta complicitat i passant una bona estona.

Potser és una cosa típica d'amics, però els rumors no han trigat a omplir les pàgines de les revistes del cor pel fet que, unes imatges així després de la separació d'Iker i Sara, generen molt enrenou. A més, com hem dit, no es tractaria d'una persona que Sara hagi conegut ara, sinó que és un amic de fa temps.

De fet, segons informa el mitjà, José Luis viatja de manera assídua a Madrid, potser per motius professionals, però quan ho fa normalment aprofita per trobar-se amb el seu grup d'amics, el mateix que el de Sara. No obstant això, de moment poc més se sap sobre tot això, i és que ha de ser el temps el que determini si entre ells no hi ha més que una amistat o si, per contra, els dos amics podrien convertir-se en alguna cosa més.