Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David Flores no estava sol: les persones amb qui va veure l'entrevista de Rociíto

El fill de Rocío Carrasco s'està recolzant en els seus éssers estimats per a no veure's afectat per la pressió mediàtica

David Flores Carrasco, net de Rocío Jurado, ha estat una de les grans víctimes de 'Contar la verdad para seguir viva'. Malgrat l'interès que suscita el seu personatge, el jove sempre s'ha mantingut allunyat dels mitjans de comunicació. Però, des que la seva mare va decidir vendre el seu testimoniatge a Telecinco, molts periodistes han començat a seguir els seus passos.

El fill de Rocío i Antonio David «és un ésser molt especial». Fa molt temps que no parla amb la seva progenitora, però no ha participat de cap dels escàndols que li han fet la vida impossible. Pel que sembla, el seu pare va aprofitar que havia complert la majoria d'edat per a quedar-se amb ell.

Rociíto ha confessat que la pèrdua del seu fill ha estat un dels episodis més cruels de la seva vida. Segons va explicar en el seu documental, Antonio David va anar a recollir-lo per a passar uns dies junts, i el jove mai va tornar a la llar materna.

Rocío Carrasco ha intentat recuperar David per tots els mitjans. Va posar en coneixement de la justícia l'infern que estava vivint, i va contractar el millor advocat per a aconseguir que el seu petit tornés amb ella.

Seguint la informació que ha aportat en Telecinco, Antoni David desatenia amb freqüència les seves obligacions com a pare. De fet, en una ocasió, es va negar a portar al nen a l'hospital després d'una terrible caiguda. «Em va tornar al meu fill amb el braç trencat per la meitat. No el va portar a urgències», va confessar visiblement afectada.

La família Flores s'ha encarregat de convertir a Fidel Albiac, actual marit de Rocío, en un autèntic dimoni. Defensaven que l'advocat no tractava bé als fills d'Antonio David. I fins i tot, van insinuar que tenia un comportament molt perillós amb Carrasco.

No obstant això, la filla de la Jurado assegura que Fidel adorava als nens, i que els nens tenien una relació molt especial amb ell. Pel que sembla, es portava especialment bé amb David, però fa diversos anys que van perdre el contacte.

Li deu diners Rocío Carrasco al seu fill David?

El fill de Rocío i Antonio David s'ha convertit en un dels personatges més buscats del món del cor. Tothom vol saber com es troba, i si està disposat a reprendre la relació amb la seva mare.

No obstant això, el jove prefereix mantenir-se al marge, i no vol participar de l'espectacle que està generant 'Contar la verdad para seguir viva'. És més, la seva germana Rocío ha assegurat que David «està patint molt amb la situació».

Per aquest motiu, la filla de Rociíto s'ha traslladat fins a la casa del seu pare per a no deixar-lo sol. El net de la Jurado ha estat amb ella, amb la seva germana petita i amb el seu cunyat, Manuel Bedmar. Rocío Flores ha compartit un vídeo en les seves xarxes on els diu: «bon dia, principesos. Anem-nos-en al col·legi!»

Segons ha sortit publicat, Rocío Flores sempre s'ha comportat com una segona mare amb el seu germà. De fet, en una ocasió va assegurar que anava a invertir els diners que havia guanyat a 'Supervivientes 2021' en els seus estudis.

Seguint les últimes informacions de l'huracà Carrasco, Rociíto es va negar a pagar la manutenció de David. Així que, la filla de la Jurado li deu un total de 8.000 euros al seu petit. Però aquest deute no ha impedit que el jove li continuï tenint un gran afecte.

Molts periodistes estan convençuts que Rocío, tard o d'hora, recuperarà la relació amb David. De fet, ella mateixa declara en el documental: «El nen em preocupa menys. Ell és feliç».

Mentrestant, Antonio David continua gaudint de la companyia del seu fill. En la seva última aparició pública va presumir del seu suport, i va insinuar que no hi haurà ningú que pugui separar-los.

Encara que, després l'anhelada entrevista de Rocíto, la situació podria fer un gir de 180 graus. Estarà el net de la Jurado penedit d'haver marginat a la seva mare?

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.