La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Exigeixen l'acomiadament d'un col·laborador d'Ana Rosa pel que ha dit sobre Rociíto

Les xarxes esclaten després que Eduardo Inda hagi posat en dubte les denúncies per maltractaments

L'entrevista d'ahir a Rocío Carrasco no ha deixat indiferent a ningú, i en 'El Programa de Ana Rosa' l'han comentat aquest matí. Les declaracions d'un col·laborador han suscitat polèmica, fins al punt que demanen la seva dimissió. Es tracta d'Eduardo Inda, director d'OkDiario', les intervencions del qual són sempre controvertides.

En aquesta ocasió, el tertulià ha opinat sobre l'entrevista que va donar ahir Rocío Carrasco a Telecinco, i ha estat un dels més crítics. No sols ha manifestat estupor per l'actitud de Rocío davant la seva filla, sinó que a més ha posat en dubte el recorregut de les seves denúncies en la justícia espanyola i li ha recomanat que vagi al tribunal d'Estrasburg.

Inda ha assegurat no entendre com una mare pot dir que no està preparada per a parlar amb la seva filla. El conegut periodista li ha recordat a la filla de Rocío Jurado que Espanya és un país basat en el respecte a la justícia i que, després de recórrer totes les sentències, igual hauria de pensar a acudir a altres tribunals com el d'Estrasburg.

Rocío Carrasco va voler donar la cara ahir en el plató de Mediaset per a aclarir algunes coses que s'han estat parlant les últimes setmanes. Ha volgut així fer una aturada al documental «Rocío: Contar la verdad para seguir viva», que des de la seva arrencada no ha deixat de generar polèmica i reaccions des de moltes parts. A Eduardo Inda no li va agradar el que va veure, i ha menyspreat el testimoniatge de maltractaments que denuncia Rocío Carrasco tant per part del seu exmarit com de la seva filla.

Durant aquestes setmanes, Rocío Carrasco ha denunciat els maltractaments físics i psicològics del seu marit, i també una pallissa que li va propinar la seva filla i que va acabar amb el seu ingrés a l'hospital. Eduardo Inda ha estat molt dur en les seves declaracions, donant a entendre que si la justícia ha rebutjat una vegada i una altra les seves denúncies, serà que no té raó, i li ha proposat irònicament anar als tribunals europeus.

Alba Carrillo respon a Inda

Des que va començar el documental, les opinions s'han dividit entre els que sí que creuen a Rocío Carrasco, i els que posen en dubte la seva versió. Inda ha fet un pas més enllà i les seves paraules no han passat desapercebudes. Com altres col·laboradors del programa, el director d'OkDiario' ha qüestionat les paraules de Rocío Carrasco i ha carregat durament contra la seva estratègia en televisió. Inda se suma així a la cua de detractors de Rocío, i ha tingut la seva corresponent resposta.

Les xarxes socials han esclatat contra el periodista i fins i tot han demanat que el facin fora del programa. Una d'elles ha estat l'íntima amiga de Rocío Carrasco, amb un missatge molt dur: «Entenc que les neurones no es desperten a la mateixa hora que el cos, Eduardo. La cosa és parlar encara que desconeguem de què parlem, i feixos de tot un debat absurd i vehement».

Un missatge que ha estat molt aplaudit per altres usuaris: «Ben dit, Alba, Inda és una de les persones més repugnants de la televisió, no esperis que se li despertin les neurones, les té mortes des de fa molt». Per a alguns, Inda és «el reflex del periodisme brossa que fa, un ignorant parlant de tot».

Però a més, Alba Carrillo anava més enllà i criticava directament a Ana Rosa Quintana per donar pàbul a persones com Eduardo Inda en el seu programa. Veurem en què queda tot, encara que Eduardo Inda s'ha convertit en un incondicional del programa dels matins de Telecinco, i a Ana Rosa ja li va bé, perquè cada vegada que parla puja el pa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.