Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

La increïble audiència que va fer Rocío Carrasco a Catalunya

Un de cada tres catalans va seguir l'entrevista de la dècada a Telecinco

Tothom tenia ganes d’escoltar en directe les paraules  de Rocío Carrasco en directe després de la seva docusèrie ‘Rocío. Contar la verdad para seguir viva’.  La cita estava planejada per a aquest dimecres a la nit i cada detall s’havia preparat al mil·límetre per l'entrevista de la dècada.

Els espectadors abonats a MiTele Plus van poder gaudir mitja hora abans de les preguntes dels col·laboradors, on també es va mostrar al director David Valldeperas intentant resumir com aniria la nit. Així, a partir de les 22h tot el país va concentrar-se a Telecinco per veure l'entrada de Rocío Carrasco a un plató de Telecinco cinc anys després de la seva última aparició.

‘Rocío en directo’ arrasa sense rival en la nit de dimecres

Prometia ser una nit amb màxima expectació i no ha fallat: el programa va aconseguir un 32,5% de quota i en algun moment va ser vista per 7.683.000 persones al país, les quals esperaven escoltar finalment tot allò que volia dir la filla de ‘la més gran’.

El programa va dividir-se en dos i Rocío no va entrar fins poc abans de les 23h, i la prèvia va convertir-se en el més vist del dia amb un 22% i 4.030.000 espectadors. Segons relaten les dades d’audiència, durant els 208 minuts que va durar l’entrevista es va aconseguir un 39.6% de fidelitat. Pel que fa a Catalunya, i tal com anuncia Rac1, l'entrevista va aconseguir un 31,1% de share amb 386.000 espectadors.

Tant és així que no es presentava cap rival a les cadenes rivals per competir amb Rocío Carrasco, sinó que algunes d’elles s’havien centrat en el debat electoral que congregava als candidats per a la presidència de Madrid, la qual es troba en plena campanya.  Així, els canals que van emetre el debat van quedar-se curts d’audiència, ja que la Sexta va aconseguir un 7,7% de share, TVE va aconseguir un 6,7% i Telemadrid un escàs 1,6%.

Telecinco tornarà la setmana vinent amb un nou capítol de ‘Rocío’

Telecinco podia confiar en la presència de Carrasco a plató per a aconseguir unes bones dades, ja que l'estrena de la seva docusèrie també va ser una de les millors dades que va aconseguir la cadena en els últims anys. El primer dia que es va estrenar ‘Rocío. Contar la verdad para seguir viva’ on s’emetien els episodis 0 i 1, Telecinco va aconseguir un 33,2% d’audiència i 3,7 milions d’espectadors. Si bé és cert que aquesta audiència s’ha anat perdent amb el pas dels episodis, l'entrevista d’ahir va servir per recuperar forces de cara a les següents entregues..

La setmana que ve, si no hi ha cap canvi d’última hora, s’emetrà el següent episodi de la docusèrie on la principal protagonista és Rocío Flores, ja que la seva mare explicarà el moment que ja va deixar anar ahir en directe: la pallissa propinada per la seva filla que va deixar-la a l’hospital. Tot i que Carrasco assegura que la seva filla és una víctima més i que l’havia perdonat per tot, caldrà veure si l’audiència és tan benèvola com la seva mare o si haurà de prendre també la decisió d’abandonar Telecinco per no haver d’aguantar més mirades i crítiques.