Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

«Antonio David deu 700.000 euros, és ella qui manté la família»

Kiko Hernández ha assegurat que Antonio David i Olga passen per una complicada situació econòmica

El cas Rocío Carrasco segueix generant polèmica i tertúlies. Especialment avui, dijous 22 d'abril, just després que s'hagi celebrat l'esperada entrevista en directe a Telecinco. En les últimes setmanes no han deixat de sortir informacions al respecte, no només al voltant de Rocío Carrasco, com era d'esperar, sinó que tot plegat també ha esquitxat els seus fills i a la dona d'Antonio David, Olga Moreno.

La família al complet s'ha posat en el focus de totes les dianes i qualsevol informació nova que surt sobre ells és meticulosament analitzada. Això mateix ha passat ara amb una informació econòmica que s'ha conegut sobre la família d'Antonio David. A 'El programa de Ana Rosa' es va parlar sobre la participació d'Olga Moreno a 'Supervivientes' i es va arribar a assegurar que, molt probablement, no hauria seguit endavant amb el 'reality' si no hagués hagut de pagar una multa per renunciar-hi, després de tot l'embolic que s'ha generat amb el documental de Rocío Carrasco.

Davant d'aquestes paraules, Rocío Flores no podia quedar-se callada i assegurava que, si hagués estat així, ella hauria ajudat Olga perquè no hagués d'anar al concurs si realment no volia. «Si aquest fos el cas i hagués hagut de pagar la indemnització, jo no hagués tingut cap problema en afrontar aquest pagament i dir-li 'queda't aquí'», va assegurar la filla d'Antonio David.

La cosa va quedar aquí, però unes paraules posteriors de Kiko Hernández han tornat a reobrir el debat. I és que el col·laborador de 'Sálvame' ha deixat clar que el problema d'Olga Moreno amb abandonar 'Supervivientes' no està en la multa per això, sinó que el matrimoni no es pot permetre el luxe de rebutjar els diners que l'Olga guanyarà en el programa.

Així és. Kiko ha deixat clar que ara mateix Antonio David i Olga Moreno estarien passant per una terrible situació econòmica. «Això de 'jo et pago la multa i no hi vas' saps que això no és cert. Ets tu la que estàs tirant d'aquesta família. És el teu sou», afirmava el col·laborador a 'Sálvame'.

És més, arribava a especificar els deutes i problemes econòmics que està tenint el pare de Rocío Flores: «Antonio David Flores deu 700.000 euros. D'aquests, 400.000 a Hisenda. Ho té tot embargat. Totes les nòmines embargades. Han sortit judicis on cobrava a través de tercers i aquests tercers, que eren representants, ara estan en judicis».

És per això que, segons ell, Olga no podia negar-se a la seva participació a 'Supervivientes': «Té una vida econòmica complicada. Olga igual. L'única solució que tenen és la seva participació a 'Supervivientes'. És el que guanya cada setmana. Per molt que li paguis la multa, és la seva única font econòmica. I espera't que no l'embarguin», deia convençut a plató.

Així doncs, amb les seves paraules, Kiko Hernández deixava ben clar que, segons les seves informacions, ara mateix seria Rocío Flores la persona que estaria traient les castanyes del foc la seva família, econòmicament parlant. I és que cal recordar que la filla de Rocío Carrasco ha pogut fer molts diners en els últims anys amb les seves constants participacions en televisió. Ara mateix és col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa' i fa uns anys va participar també a 'Supervivientes' i va ser defensora del seu pare a Gran Hermano, entre altres coses