La curiosa obsessió que Rocío Flores comparteix amb la seva mare sense saber-ho

Seguint l'exemple de la seva mare, Rocío Flores s'ha sotmès a diversos retocs estètics per millorar el seu aspecte físic

Rocío Carrasco i la seva filla Rocío Flores no tenen bona relació, però tenen moltes coses en comú. Per exemple, les dues s'han sotmès a diversos retocs estètics, però per diferents motius. Tal com va revelar Tony Rodríguez, amic de confiança de la família, Carrasco va sotmetre's a diversos retocs per culpa de les inseguretats que va provocar-li Antonio David Flores

Així ho explicava el seu exguardaespatlles, qui va afirmar que Rocío Carrasco va viure a casa seva una temporada mentre es recuperava d'una operació estètica. «Va ingressar a la Clínica Dexeus de Barcelona per fer-se una liposucció i una operació de pit. Ho va fer pels comentaris despectius que li feia David sobre el seu físic», revelava Rodíguez, qui va viure molt de prop els pitjors moments de la parella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Ella volia fer-lo content, el seu desig era agradar a la persona que tenia al costat. Però, realment, a David li era igual el que fes, si s'operava o no. Després de la intervenció va estar quatre dies ingressada i vaig estar amb ella en tot moment. David venia de tant en tant. Hi havia molta premsa i Rocío no volia que s'assabentessin del que havia fet», va assegurar.

Els retocs estètics de Rocío Flores

D'altra banda, Rocío Flores també s'ha posat mans i ha aconseguit millorar el seu aspecte físic amb 24 anys. Però, què s'ha fet concretament? Seguint la moda de les influencers, Rocío no s'ha volgut quedar enrere i s'ha sotmès a una 'bichectomía', un procediment amb el qual s'ha eliminat les boles de greix, conegudes com a 'boles de Bichat', i que serveix per realçar els pòmuls.

Així ho expliquen els especialistes: «És una cirurgia que consisteix a fer una incisió d'un centímetre per sota de la boca, es busca el teixit greixós i s'extirpa. S'aconsegueix que la cara estigui més estilitzada i es ressalti la línia del pòmul».

En el cas de la filla d'Antonio David, el canvi ha estat molt evident i les seves faccions estan molt més marcades. Però, aquest no és l'únic retoc que s'ha fet Rocío, ja que també s'ha sotmès a un tractament d'harmonització facial per intentar millorar la simetria de la cara, amb l'objectiu de «destacar la bellesa natural, realçant els seus punts favorables i suavitzant els defectes».

Així doncs, Rocío Flores s'ha retocat el nas i també s'ha augmentat els llavis. Per si no n'hi hagués prou, també s'ha sotmès a un tractament amb làser per eliminar l'acne i donar llum i vitalitat a la cara. «M'esteu preguntant què m'he fet al nas i que si em fa mal. M'han posat una goteta d'àcid per tenir l'os més pronunciat i que així quedi més recte», ha explicat als seus seguidors.

Entre els retocs més senzills, trobem el famós microblading, que pretén aconseguir unes celles perfectes amb la tècnica del pigment, i que està valorat en 200 euros. A més, Rocío Flores és una fan de les extensions de pestanyes, amb l'objectiu de donar-li una major expressivitat a la seva mirada.

Pel que fa al seu cos, després de perdre més de 16 quilos a 'Supervivientes', es va fer un tractament per combatre la cel·lulitis i ressaltar la seva nova figura, a més de donar-se raigs UVA per mantenir el bronzejat.


Comentaris

envia el comentari