Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors

La revista 'Semana' anuncia la boda que es cancel·la: «Crisi de parella»

José Bono i Aitor Gómez viuen una crisi de parella i decideixen cancel·lar la boda fins que tot estigui solucionat

Són molts els famosos que volen casar-se aquest 2021, però la revista 'Semana' ha informat que una parella ha decidit cancel·lar la boda. En concret, José Bono Jr, de 35 anys, i Aitor Gómez, de 24 anys, estan vivint una crisi de parella que podria posar en risc el matrimoni. 

La cancel·lació de la boda

La revista 'Semana' ha publicat que José Bono Jr, fill de l'exministre socialista José Bono, i la seva parella han cancel·lat el casament programat pel pròxim 3 de juliol. La parella tenia previst celebrar l'esdeveniment al Castillo de Batres, situat al sud de la Comunitat de Madrid.

La parella tenia pagat un gran banquet i una festa en què estarien els seus familiars i amics. D'aquesta manera, viurien el dia més especial de les seves vides i, per descomptat, també gaudirien de la lluna de mel. De fet, segons s'informa, la lluna de mel s'havia de celebrar a l'Àfrica.

No obstant això, l'esdeveniment ja ha estat anul·lat. Segons la revista 'Semana', la parella està vivint una crisi i no volen fer aquest pas tan important fins que les coses estiguin millor. És més, 'Semana' explica que ha parlat amb Bono Jr i ha manifestat que «no hi ha res decidit».

La boda 'impossible'

Cal recordar que no és la primera vegada que es cancel·la el seu casament. En concret, el 2019 la parella va decidir contraure matrimoni i van organitzar el casori per al 20 de juny de 2020. No obstant això, la pandèmia va fer que canviessin els plans i van decidir ajornar l'esdeveniment. Ara bé, sembla que encara no es farà realitat. 

Una relació a la corda fluixa

José Bono Jr i Aitor Gómez van començar la seva relació fa cinc anys quan van conèixer-se gràcies al periodisme. Tot i això, cap dels dos ha treballat com a periodista, ja que el fill del polític manxec és genet i el seu xicot dirigeix la marca de bijuteria Bonai. 

De la mateixa manera, tenen en comú que són persones discretes i no volen tenir relació amb el món de la premsa del cor. A més, els dos donen molta importància a la família. No obstant això, aquesta no és una raó de pes per contraure matrimoni, malgrat que sempre s'han intercanviat missatges d'amor a les xarxes socials.

«Celebrar la vida, celebrar l'amor... perquè vida només n'hi ha una i s'acaba. Jo soc feliç de compartir la meva amb aquesta persona tan meravellosa que va aparèixer en el meu camí. Per tot el que hem viscut i pel que ens queda per viure», va escriure José a Instagram. Gómez va respondre: «Només vull donar-te les gràcies per ser la persona que m'acompanya de manera incondicional. I quin gran camí estem recorrent. T'estimo».

Caldrà esperar per veure si tot aquest amor i plans de futur aconsegueixen imposar-se a la crisi sentimental.