La coneguda Sofía Suescun al plató de 'Sálvame Deluxe' mirant a la dreta

El motiu pel qual Sofía Suescun ja no treballa als debats de 'Supervivientes'

Tothom creia que la seva absència en el debat es devia a una exigència de Rocío Flores

Dimarts a la nit es va emetre la segona entrega de 'Supervivientes: Tierra de nadie', el debat dels dimarts que presenta Carlos Sobera molt ben acompanyat per diversos exconcursants i també amb cares conegudes de Telecinco. No obstant això, no va fer falta més de cinc minuts perquè les xarxes comencessin a cremar i no precisament pel contingut del programa.

I és que quan el presentador va donar la benvinguda als seus col·laboradors, es va poder veure que no es trobava en els sofàs Sofía Suescun, exconcursant del programa i rostre més que conegut per tots els espectadors de 'Mediaset'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La jove s'ha alçat com un dels personatges més mediàtics de la cadena i, per aquest motiu, els seus seguidors la busquen incansablement pels diferents programes, però dimarts van veure que, a diferència del programa de la setmana passada, la jove no es trobava en el plató.

En aquell moment, molts dels seus fans van començar a escriure en xarxes queixes que apuntaven directament cap a una persona molt concreta. Els seus fans van creure que la seva absència es devia a una petició explícita de Rocío Flores, ja que també es trobava treballant al plató de 'Supervivientes'.

La mala relació entre ambdues sorgeix de la relació que va tenir Gloria Camila Ortega amb Kiko Jiménez i que ara està amb Sofía Suescun, però, sembla, que Rocío no tindria res a veure amb l'absència de Suescun al plató i que els motius de la seva desaparició vindrien motivats directament per la mateixa cadena i la productora responsable de l'espai.

Un seguidor dels programes de 'Mediaset' va voler alçar la veu en les xarxes socials, afirmant que Sofía ja no tornaria a participar en qualitat de tertuliana en els programes del 'reality'. Això es deuria a una possible decisió de la productora, que estaria intentant ordenar una mica el paper que juga cada personatge dins de l'univers de 'Supervivientes'.

Segons sembla, després del primer lliurament del debat dels dimarts, la productora va decidir que Sofía Suescun no podria seguir participant, ja que consideren que el seu paper com a presentadora de la tira diària en línia, és incompatible amb la de donar la seva opinió i posicionar-se sobre les trames que van apareixent cada dia en el concurs.

Això té molta lògica, ja que un presentador hauria de ser neutral i ,per tant, no s'entén que a les vuit de la tarda pugui donar pas a un vídeo sobre els concursants i que a les deu, estigui carregant contra un dels protagonistes del vídeo.

També s'acaben els doblets

La reestructuració de la productora de 'Supervivientes' no acabaria aquí, ja que sembla que tampoc volen que els col·laboradors dels diferents debats es repeteixin nit rere nit i per aquest motiu, els tertulians del diumenge no poden ser els mateixos que el del programa dels dimarts i així succeeix el mateix amb la gala dels dijous.

És per aquest motiu que les aparicions de Rocío Flores i Isa Pantoja s'han reduït a la meitat, deixant buit a altres perfils com a Oriana Marzoli o Vicky Larraz que debutaven aquest dimarts al programa capitanejat per Carlos Sobera.

La veritat és que com a espectadors s'agraeix molt aquest respir que es fa, fent un relleu de cares i també d'opinions. Una cosa que la productora hauria entès com a essencial perquè la gent se segueixi enganxant als debats, i que tothom segueixi veient tots els programes sense avorrir-se per veure sempre als mateixos tertulians.

Per aquest motiu, és probable que en els pròxims debats apareguin altres col·laboradors que entrin a la roda de col·laboradors, la qual anirà variant segons l'actualitat de l'illa i que anirà aportant a uns experts o a altres.