Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Emma García

Ana Rosa Quintana fa un gir inesperat: ja li ho ha comunicat a Emma García

Ana Rosa Quintana no se la vol jugar i fa un pas enrere

Ana Rosa Quintana ha estat la gran absent a Telecincoaquesta setmana. Tot estava preparat per tornar el dia 12, al seu programa, però no va aparèixer. Els seus companys, amb indissimulada frustració, van explicar que ben aviat estarà de nou a la pantalla, però que falta una mica.

Tot i això, no ha transcendit que hi hagi hagut cap problema greu. Així que, a poc a poc tot segueix el seu procés i Ana Rosa té plans per tornar a televisió més aviat que tard, durant les properes setmanes.

Tot i això, a més de la seva presència física a la televisió, Ana Rosa s'enfronta a un repte molt important en aquesta nova temporada. Així és, ho fa com a productora, ja que ella és la presidenta d'Unicorn Content. A través de la seva productora, ha aconseguit una posició privilegiada a Mediaset, fent ombra a la mateixa Fábrica de la Tele.

Unicorn rebia un encàrrec realment important per a aquesta temporada: el programa de les tardes del cap de setmana. Si bé es tracta d'una franja poc disputada, és estratègica per aguantar les bones dades d'audiència mensuals.

Així doncs, Mediasetdecidia 'carregar-se' Viva la vida sense avís previ, després de cinc anys d'emissió ininterrompuda. Les dades del programa eren força bones, amb alguns pics alts, però sobretot, estables. Al capdavant del format hi havia Emma García, que es va acomiadar emotivament del seu públic a l'últim programa.

Després de Viva la vida es va especular amb la possibilitat que presentés ¿Quién es mi padre?, però finalment ha estat Carlota Corredera l'escollida. I com que Emma veia el seu futur perillar, Ana Rosa ha pres cartes a l'assumpte

Ana Rosa Quintana comunica a Emma García la seva decisió

Ana Rosa Quintana va voler fer una prova durant l'estiu i es va treure de la màniga Ya es verano. Després del terratrèmol Sonsoles Ónega, se centraven els esforços a les tardes del cap de setmana amb Frank Blanco, Verónica Dulanto i Marta González. L'espai volia donar una bufada d'aire fresc a Viva la vida, amb noves seccions, més actualitat i menys cor.

Però, no obstant això, el resultat no ha estat l'esperat i l'audiència no hi ha acompanyat. Els mesos d'estiu no són bons per a l'audiència, però a Mediasetara hi ha una premissa instal·lada: no es corren riscos.

La temporada no ha començat com s'esperava i Ana Rosa Quintana no es vol equivocar. Així doncs, recupera Emma García per continuar presentant el programa de les tardes de dissabtes i diumenges.

Emma García
Ana Rosa Quintana encarrega Emma García les tardes del cap de setmana | GTRES

El somriure d'Emma, el seu magnetisme i el seu carisma s'associen molt a aquesta franja i el públic està acostumat a veure-la. Ana Rosa claudica en les seves ganes de canvi i contractarà Emma perquè prengui el relleu de Ya es verano.

Essencialment, doncs, el que es recupera és Viva la vida. La nota de premsa que Mediasetha enviat parla que «l'actualitat, la crònica social, l'entreteniment i la força del directe constituiran l'essència d'aquest nou format».

A més a més, «comptarà amb entrevistes i convidats destacats del món del cor i un nodrit equip de col·laboradors». És a dir, Viva la vida.

▶️ Vídeo del dia

Vasile satisfet amb la decisió d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana mata així dos ocells d'un tret. D'una banda s'assegura el triomf a la nova aposta de la seva productora pels caps de setmana. De l'altra, complau Paolo Vasile, el cap suprem de Mediaset.

Alhora, és un secret de domini públic que Vasile sempre ha tingut predilecció per Emma García, a qui ha protegit professionalment quan ha pogut. I és que, García té una trajectòria molt destacada a Telecinco. Després d'uns llargs mesos de vacances i descans amb la família ja agafa forces per al nou repte que té a sobre de la taula.