Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana confirma els pitjors presagis i en només 5 mesos

Ana Rosa Quintana està molt pendent de tot el que passa al seu programa

Ana Rosa Quintana és una de les cares més representatives de 'Mediaset España'. Des que la periodista va començar a Telecinco amb el seu matinal ja fa 17 anys, s'ha convertit en la indiscutible 'Reina dels matins' de la televisió del nostre país.

I, malgrat que ara ha hagut d'abandonar el seu lloc de treball per poder lluitar contra un càncer de mama que ha posat en perill la seva vida, la presentadora segueix molt pendent de tot el que passa a 'El programa de AR'.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb ulleres de sol.
Ana Rosa Quintana és una de les persones més valorades de 'Mediaset España' | Europa Press

Fa cinc mesos, la propietària d''Unicorn Content' va saber que una de les col·laboradores del seu programa havia començat una història d'amor amb un dels personatges més polèmics del moment.

Sí, i és que el passat mes de novembre, els mitjans de comunicació espanyols es van fer ressò d'una sorprenent notícia. Marta Riesco, reportera dels matins de Telecinco, i Antonio David Flores havien decidit no amagar més el seu amor.

Des d'aleshores, els rumors sobre la possible sortida de la periodista del format capitanejat per Ana Rosa Quintana no han deixat d'aparèixer. En el seu moment es va parlar sobre la seva possible incorporació a l'equip de 'Sálvame', però fins ara no se'n sap res.

Encara que no ha estat l'única informació que ha tret de polleguera la presentadora. I és que fa uns dies, Marta Riesco va carregar durament contra el format i contra els seus mateixos companys de feina.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i Marta Riesco
Ana Rosa Quintana està molt enfadada amb Marta Riesco | Catalunya Diari

La periodista no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'assegurar que, més d'una vegada, 'El programa de Ana Rosa' havia vetat certs temes que afectaven directament Alessandro Lequio. Per tant, amb aquestes paraules, va donar a entendre que hi ha col·laboradors del programa que tenen certs privilegis.

Com es podia esperar, aquestes declaracions no han agradat gens a la seva cap, que sembla tenir molt clar el seu futur dins el matinal més vist de la televisió espanyola.

Ana Rosa Quintana té les coses molt clares

Ana Rosa Quintana no està disposada que es taqui la imatge de 'El programa de Ana Rosa'. Per això, encara que a hores d'ara no es troba laboralment activa, continua estant molt pendent del programa.

Tot i que personalment ella no s'ha pronunciat, sí que ho han fet Joaquín Prat i Antonio Rossi. Tots dos companys de 'La reina dels matins' han volgut respondre públicament a la reportera, però les paraules que més han impactat han estat les de Jorge Javier Vázquez.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
Jorge Javier coneix molt bé Ana Rosa Quintana | Europa Press

Hores després de produir-se aquestes declaracions, el presentador de 'Sálvame' no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de donar la seva opinió sobre això. Durant l'emissió d'aquest programa vespertí de Telecinco, el company de professió d'Ana Rosa Quintana va comentar l'actitud que havia mostrat Marta Riesco.

«Jo crec que en totes les feines la veterania és un grau. Ella està adquirint un estatus que per ara crec que no li correspon», va assegurar Jorge. Després de donar la seva opinió sobre la carrera professional de la núvia d'Antonio David Flores, el periodista català es va posar seriós: «Jo diré una cosa».

Així, Jorge Javier va voler compartir una reflexió personal sobre com ell creu que Ana Rosa Quintana està vivint tot això des de la distància. «Conec Ana Rosa des de fa 20 anys que hi vaig treballar. Jo estic convençut que aquesta situació a ella no li fa gens de gràcia», va assegurar amb fermesa.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco podria tenir els dies comptats dins 'El programa de AR' | Telecinco

«Marta Riesco ha carregat contra Lequio d'una manera desproporcionada fent servir arguments molt oportunistes i, sobretot, molt interns del programa, com dir 'tu estàs protegit'. És molt viscós», prosseguia.

D'altra banda, Jorge Javier Vázquez va assegurar que «utilitza la mateixa dialèctica d''El penes' [Antonio David]. Tots dos són molt provocadors en un plató, atacant, i d'una manera molt demagògica».

Per donar per finalitzat el tema, el company d'Ana Rosa Quintana va voler endevinar el futur laboral de Marta Riesco dins d''Unicorn Content'. «Faré de vaticinador. Marta Riesco no continua al setembre a 'El programa de Ana Rosa'. Aquest és el meu vaticini».