Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ana Rosa Quintana, atacada pels seus errors durant el programa especial

'Erguidos frente a todo', el nou format presentat per la periodista, no ha agradat en xarxes socials

'Erguidos frente a todo' ha caigut estrepitosament en la seva arribada a Telecinco. El nou format presentat per Ana Rosa Quintana ha aterrat a la graella televisiva amb moltes crítiques i una notable punxada d'audiència.

El més curiós és que, tot i l'escassetat d'espectadors, les xarxes socials van bullir durant l'emissió del programa durant diumenge passat i es van omplir de crítiques cap a la veterana periodista.

Punxada d'audiència d'Ana Rosa a l'estrena de 'Erguidos frente a todo': 5,7%

El passat diumenge 14 de març, amb motiu de l'aniversari de l'Estat d'Alarma, 'Mediaset' va apostar per aquest nou format per aprofundir en la pandèmia i fer front a l'entrevista de Jordi Évole a Fernando Simón a LaSexta.

No obstant això, 'Lo de Évole' va arrasar batent el seu rècord històric després d'obtenir un 13,3% de quota de pantalla i va deixar sense cap opció de triomfar a 'Erguidos frente a todo', que es va quedar amb un decebedor i escàs 5,7% de 'share' i un total de 793.000 espectadors.

Les xarxes esclaten: els convidats, en el punt de mira

'Eguidos frente a todo' tenia com a objectiu donar visibilitat als afectats de la pandèmia a través d'un format d'entrevista/tertúlia que recull els testimonis de representants i treballadors de diversos sectors econòmics.

No obstant això, la desgràcia per a molts va ser que els majors afectats de la pandèmia per al programa presentat per Ana Rosa, o almenys aquells que es van merèixer tenir presència, van ser conegudes i importants empreses del nostre país.

Representants de destacades empreses de diferents àmbits com la sanitat, les telecomunicacions, la moda, l'espectacle, el turisme i la restauració (Orange, els Roca, el Ganso...) van ser convidats per parlar de com han afrontat la incertesa generada per la pandèmia en un programa on els usuaris en xarxes socials han trobat a faltar als petits comerciants.

Molts usuaris no van trigar a mostrar la seva indignació perquè el programa donés veu a les grans marques i no a les petites empreses que més han patit les conseqüències de la pandèmia en haver de tancar els seus negocis per la falta d'un matalàs econòmic.

«Ho he hagut de treure de la vergonya que m'estan donant. Els meus pares tenen un bar de barri i van tancar sense un matalàs econòmic i amb la incertesa de si tornarien a obrir i en quines condicions. Sembla que aquí només han patit les grans empreses #ErguidosFrenteATodo», assegurava una usuària molt indignada en xarxes socials.

Fins i tot hi va haver qui es va atrevir a denunciar públicament al format per possible publicitat encoberta en promocionar grans marques. «Un programa sota el nom d'homenatge que en realitat és un publireportatge, sense una mosca publicaria avisant d'això. Visca la publicitat enganyosa. #ErguidosFrenteATodo», ha advertit un usuari a Twitter.

«Ridícul, ja s'ha mostrat com una empresa de telecomunicacions ha organitzat la situació, això d'ara és publicitat pura i dura. Vergonya que no tragueu més històries en aquest temps tan valuós», ha afegit un altre usuari molt molest amb la cadena.

Encara que 'Erguidos frente a todo' ha deixat molt a desitjar en la primera entrega, potser l'equip d'Ana Rosa rectifiqui i dediqui els seus pròxims capítols a visibilitzar als petits comerços.