Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia

Els draps bruts de Casillas: hauria pagat per ocultar informació del seu matrimoni

'Sálvame' segueix tirant del fil i destapa com ha estat el matrimoni d'Iker Casillas i Sara Carbonero durant anys

'Sálvame' va en caiguda lliure. Per aquesta raó, ahir va destapar tots els secrets que s'han ocultat durant anys en el matrimoni de Sara Carbonero i Iker Casillas. En els primers minuts del programa van destapar que podrien aparèixer tot un seguit de noies i que si parlen, s'entendria molt bé el motiu de la separació entre els dos protagonistes.

L'encarregada de donar aquest titular va ser Belén Esteban, qui va assegurar que hi ha una història interna, i que desmereixeria molt aquest matrimoni idíl·lic que tots hem comprat durant anys. Tanmateix, Gustavo González va anar més enllà, i va voler donar una dada que explicaria el motiu pel qual fins avui dia no s'han conegut detalls de les coses que haurien dinamitat el matrimoni al llarg del temps. Sembla que les influències de Casillas i el seu poder econòmic li haurien servit per poder amagar algunes situacions, que de saber-se podrien comprometre molt la seva relació amb l'exestrella de Telecinco.

El fotògraf i col·laborador de 'Sálvame' va compartir una conversa amb Casillas fa un temps, en la que segons sembla li confirmava que el seu matrimoni no anava bé. Aquesta es va produir quan González es va posar en contacte amb Iker i li va fer saber que sabia coses. Llavors va ser quan el futbolista va accedir a parlar amb ell i es va obrir en canal per explicar-li algunes coses.

El tertulià, sense donar massa detalls, va assegurar que a Iker Casillas li hauria costat molts diners el fet d'amagar alguns dels seus secrets i que de saber-se, comprometrien molt el seu matrimoni amb la maca presentadora. No obstant això, aquestes precaucions per part del futbolista haurien servit de molt poc, ja que, segons expliquen, Sara sabria molt més del que el seu marit pensava.

Els col·laboradors del programa han explicat que el matrimoni estava trencat des de fa molt de temps, però que els problemes de salut que tots dos van passar, van retardar que es fes pública aquesta situació i que es va anar demorant fins a l'actualitat. Una ruptura que ha arribat just en el moment en què el matrimoni ha tornat a Espanya i han decidit començar una vida per separat.

La mostra que només estaven esperant el millor moment per separar-se, la trobem en el fet que abans que tornessin a Espanya, el futbolista ja hauria estat buscant pis pel seu compte i en el qual estaria vivint des de fa alguns dies. Unes fotos a unes revistes han revelat on està vivint l'as del futbol, lloc on els reporters de 'Sálvame' es troben per intentar caçar el personatge del moment.

Filtren la nova direcció d'Iker Casillas

Els mitjans de comunicació que han estat cobrint l'arribada del futbolista a la seva nova direcció, no han estat per res respectuosos amb la seva privacitat. Fins i tot un mitjà ha arribat a publicar el nom del carrer i el número de porta, saltant-se així tota la privacitat i posant al personatge en un autèntic compromís. D'aquesta manera, 'Sálvame' va explicar que des de primera hora hi havia curiosos amuntegats a la porta de la finca, amb la intenció de poder trobar-se amb Casillas.

Això, sense cap dubte, complica molt més l'existència al futbolista, que en aquest moment intenta passar desapercebut per la seva separació, una tasca que se li complica amb tots els testimonis i informacions que poden anar apareixent dia rere dia. El futur d'Iker i de Sara és encara molt incert en la tornada a Madrid, ja que ella ha començat a treballar dos dies per setmana en ràdio Marca, i el futbolista també té pensat reactivar la seva activitat en les pròximes setmanes.