Àlex Casademunt amb la seva exparella Laia i la seva filla en comú, Bruna

La frase de la Bruna, la filla d'Àlex Casademunt, després de perdre el seu pare

Ho ha revelat la mare del cantant, Rosa González, en una entrevista al programa 'Juntos' de Telemadrid

El passat 2 de març moria en un accident de trànsit a Mataró el cantant Àlex Casademunt. El dolor per la seva pèrdua continua sent palpable i són molts els homenatges que encara se li rendeixen. Els seus companys d''Operación Triunfo' o el seu germà Joan són algunes de les persones que han fet públic el seu dolor en xarxes socials. I també ho ha fet la seva mare, Rosa González. En concret, aquesta ha concedit una entrevista al programa 'Juntos', de Telemadrid, on ha explicat com es troba.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant la seva conserva amb la televisió pública madrilenya, la mare d'Àlex Casademunt no ha dubtat a explicar un detall de la Bruna, la filla del cantant, que ha emocionat i entendrit a tothom. El cantant i la seva filla, fruit de la seva relació amb la seva ex Laia, tenien una relació molt estreta. Tant és així que la petita Bruna, de tres anys, s'havia convertit en el motor de la seva vida.

Precisament per aquest motiu, tota la família està especialment pendent de la nena. Tant és així que Rosa ha revelat en el citat espai de Telemadrid que la mare de la menor l'està portant al psicòleg, ja que considera que aquest professional el pot ajudar a entendre i a assimilar la mort del seu progenitor.

«Aquí està el papa»

En aquest sentit, la mare d'Àlex Casademunt ha explicat que, a parer seu, aquestes sessions psicològiques li estan anant molt bé a la petita. Ho ha fet donant a conèixer un fet que ha viscut amb ella aquests dies. Així, ha assenyalat que «sempre que la Bruna arribava a casa meva preguntava pel seu pare. Aquesta tarda ha vingut i no ha preguntat pel seu pare». Això sí, ha revelat que «en sortir, quan ja era de nit, ha mirat el cel i en veure una estrella ha dit 'aquí està el papa'. I s'ha posat a cantar».

Concretament, després d'aquestes paraules, la nena es va posar a cantar una cançó que sempre interpretava al costat del seu pare. En aquest sentit, Rosa ha manifestat que la seva neta «pobreta. És més intel·ligent...». De la mateixa manera, la mare d'Àlex Casademunt ha dit que sempre li parlaran del seu pare: «La seva mare i nosaltres. Li ensenyarem vídeos i li direm el que l'estimava el seu pare i que era únic. Àlex és molt especial, molt».

El bonic record que sempre tindrà del seu pare

A banda dels moments viscuts i d'una infinitat d'imatges junts, Bruna possiblement tindrà molt aviat una mica més per a recordar al seu pare per sempre. Ens estem referint a la cançó que Àlex Casademunt havia compost i en la qual estava treballant. Tant és així que en unes setmanes tenia previst llançar-la al mercat. La discogràfica de l'artista, Sonogrand Music, ha donat a conèixer que ha posat en decisió de la família que aquest single vegi la llum. I sembla que serà així.

D'aquesta manera, la nena tindrà l'última cançó del seu pare. Un single que és molt personal i que permetrà que els diners dels drets d'aquest repercuteixin en la menor. Això se sumarà als que Àlex tenia per ser un dels coautors, al costat dels seus altres companys d'OT, de 'Mi música es tu voz'.