Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

'Supervivientes' fitxa algú més del clan Pantoja: es filtra el 5è concursant

La nova edició del programa de Telecinco comença molt aviat


Amb l'arribada de la nova edició de 'Supervivientes', Telecinco està traient a la llum alguns noms dels famosos que participaran en el concurs. De moment, s'han afirmat quatre noms: Antonio Canales, Sylvia Pantoja, Alexia Rivas i Tom Brusse.


No obstant això, avui s'ha filtrat que una altra persona relacionada amb el clan Pantoja podria concursar en aquesta mateixa edició: Alejandro Albalá, exmarit d'Isa Pantoja, podria ser un dels concursants de la nova edició de 'Supervivientes'.

El fitxatge d'Alejandro Albalá

Fa unes setmanes, es va filtrar la llista de concursants de 'Supervivientes 2021' i, de moment, ha coincidit amb tots els famosos que Telecinco ha presentat com a participants oficials. No obstant això, el diari 'La Razón' ha revelat que Alejandro Albalá també participarà en aquesta edició. De fet, el diari ha assegurat que una font de la productora del 'reality', Bulldog TV, va confirmar-ho. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així doncs, fa unes setmanes que Albalá va signar el contracte i fins i tot s'ha sotmès a les diferents proves mèdiques necessàries. D'aquesta manera, està preparat per mostrar les seves qualitats com a supervivent.

Primer pla d'Alejandro Albalá en un plató de Telecinco
Alejandro Albalá podria ser un altre dels concursants de 'Supervivientes 2021' | GTRES


Ja va estar a 'Supervivientes'

Amb tot això, cal no oblidar que Albalá ja va estar a Hondures l'any 2018 per visitar a la seva parella, Sofia Suescun. Tanmateix, va trencar la relació en ple directe perquè Sofia flirtejava amb Logan. No obstant això, setmanes després va tornar al concurs per anunciar que participaria en l'edició de 2019.  

Finalment Albalá va rebutjar la proposta perquè va preferir participar a 'GH Duo', on va coincidir amb Sofia i el seu cunyat, Kiko Rivera. L'any passat, el 2020, també es va rumorejar sobre la participació d'Albalá a 'Supervivientes', però Telecinco i la productora van comprar abans la història de Rocío Carrasco

Seran bons companys Alejandro i Sylvia?

Si finalment es confirma la participació d'Alejandro en l'edició d'aquest any, podria unir forces amb Sylvia, la cosina d'Isabel. De fet, tant Sylvia com Alejandro sempre han parlat malament de la família Pantoja. Així doncs, la cantant i la seva filla podrien tenir por de la participació d'aquests dos personatges públics en el programa.  Alejandro i Sylvia podrien revelar informació per acabar de destruir a la família Pantoja, que està en el punt de mira pel conflicte que hi ha entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera.