Iker Casillas i Sara Carbonero en una fotografia

Els problemes de salut de l'àvia de Casillas en conèixer la separació

Nicasia va patir una pujada de tensió i l'exporter va haver de contactar amb ella per tranquil·litzar-la

Després de molts rumors, Iker Casillas i Sara Carbonero han confirmat la ruptura a través d'un comunicat publicat a les seves xarxes socials. Espanya està commocionada per la ruptura de la periodista i l'exporter, que no han explicat els motius d'aquesta decisió, però hi ha una persona molt important per a Iker Casillas que està desconcertada. 

L'àvia d'Iker Casillas pateix un ensurt després d'assabentar-se de la ruptura

Iker Casillas té molt bona relació amb la seva àvia, Nicasia. De fet, en més d'una ocasió hem pogut veure l'amor que senten l'un per l'altre. Tot i això, Nicasia també s'estima molt a Sara Carbonero i, per tant, està patint la decisió que ha pres l'exparella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nicasia va assabentar-se de la notícia a través dels mitjans de comunicació, i consegüentment va patir un petit ensurt. Eren les cinc de la tarda, segons explica 'La Razón', quan Iker Casillas s'hauria assabentat que la seva àvia estava molt afectada per la notícia i que havia tingut un gran ensurt amb els seus problemes de salut. Per aquest motiu, i sabent que la seva separació es convertiria en el tema més comentat del dia i de la setmana, no va dubtar en agafar el telèfon i parlar amb ella per intentar calmar-la.

Així doncs, a les portes de l'escola dels seus fills Martín i Lucas, va trucar a la seva àvia mentre les càmeres dels mitjans de comunicació buscaven fotografiar-lo per veure la reacció de l'exporter en assabentar-se que Nicasia havia patit una pujada de tensió. 

Durant la trucada, el periodista es va mostrar preocupat per l'estat de salut de la seva àvia. Finalment, després de mantenir una llarga conversa, va poder tranquil·litzar-la i confirmar-li la notícia de la ruptura.

La gran relació de Nicasia amb Sara Carbonero

L'àvia d'Iker Casillas s'estimava molt al seu net, però també a Sara Carbonero. Durant la pandèmia de la Covid-19, hem pogut veure com Casillas ha publicat diverses imatges de la seva àvia, a qui no ha pogut veure per les restriccions. De fet, el passat mes d'abril va publicar una imatge en què manifestava que cal respectar les normes «per ells, per nosaltres i per tots», va escriure a Instagram

Al juny, quan encara estava a Porto amb la seva família, va tornar a fer referència a la seva àvia: «Ànims, àvia Nica! Ja queda menys per a aquests entrepans de llonganissa amb mortadel·la! I perquè puguis donar-me diners per a llaminadures!», va escriure Casillas.

Fins i tot en la presentació del seu llibre 'Colgar las alas' va tenir paraules per a la seva àvia: «Pateixo quan no puc veure a la meva àvia després de tant temps fora de casa. Ara no puc anar a veure-la... Espero que això sigui una cosa passatgera i trobem la vacuna per poder veure-la cada dia», afirmava l'exporter.