Marta López al plató de 'Sálvame'

L'inesperat retrobament de Marta López amb la seva pitjor enemiga a 'SV'

Es veurà les cares amb Alexia Rivas

Ningú en dona crèdit. Just hores després que s'hagi confirmat la participació d'Alexia Rivas com a nova concursant de 'Supervivientes 2021', ara hem rebut una nova bomba inesperada. I és que Marta López és la quarta concursant confirmada de la nova edició del 'reality'. 

Per tant, ja tenim la primera baralla més que assegurada, i és que ambdues es van convertir en les protagonistes absolutes del 'culebró' 'Merlos Place' just fa un any, quan Alfonso Merlos, aleshores parella de Marta, va ser enxampat in fraganti sent-li infidel amb la reportera.

Sembla que l'únic que falta en l'equació és el mateix Alfonso, que encara que hauria estat temptat per participar en el 'reality', finalment s'ha negat a embarcar-se en l'aventura. I això, tot i que s'especula que la productora 'Bulldog TV' no ha escatimat amb l'oferta, que seria més que sucosa.

Queda clar que els diners no li vindria gens malament al periodista, ja que com comentàvem, ho ha passat bastant malament en el terreny econòmic després del tremend escàndol en què es va veure embolicat.

El 'caché' de Marta López i Alexia Rivas

Segons ha informat la revista 'Semana', el 'caché' tant de Marta López com el d'Alexia Rivas estaria entre els 8.000 i 10.000 euros, una xifra gens inestimable. Encara que, del que més ganes té l'audiència, és de veure a les dues protagonistes del 'Merlos Place' cara a cara en el 'reality'.

Marta travessa un gran moment professional des de fa un any, quan l'escàndol va sortir a la llum. A partir d'aquí, no hi havia programa en què no estigués com a col·laboradora, i això que va haver de fer front a un acomiadament a conseqüència de la seva irresponsable actitud de cara a la pandèmia.

Una cosa que dista molt del seu èxit en el terreny amorós, on s'ha portat més d'un disgust, i és que just després de trencar amb Alfonso Merlos, recobrava la il·lusió al costat d'Efrén Reyero, encara que en aquesta ocasió la cosa tampoc va sortir bé.

Les crítiques que ha rebut Alexia Rivas

Pel que fa a Alexia Rivas, el 'Merlos Place' li va sortir força car, ja que a part de perdre la feina a Telecinco com a reportera de 'Socialité', també es va guanyar molts detractors per la forma en què havien fet les coses tant ella com el seu ex.

De fet, es va arribar a especular amb què aquesta aparició al programa d'Alfons Merlos, pogués ser intencionada. A més, després d'anunciar-se la seva participació a 'Supervivientes 2021', no han deixat de ploure-li les crítiques, ja que molts asseguren que és una forma de cridar novament l'atenció a costa del mal que ha fet. «L'únic que vol és tele», l'han acusat en xarxes socials.

No obstant això, la mateixa Alexia afirma que l'únic que vol és donar-se a conèixer i ser ella mateixa, malgrat qui li pesi. «No hauria d'explicar-me. Si volgués haver-me aprofitat, en el seu moment hagués anat a plató i ara tindria una casa comprada», s'ha defensat. «Soc periodista, vull tele perquè és on he treballat tota la meva vida. Però no televisió de la qual tot s'hi val», ha assegurat.

Marta López i Alexia Rivas es veuran les cares pròximament

Segons la informació que ha anat arribant, els concursants ja s'haurien sotmès a les proves pertinents, o estarien en això, i volaran direcció a Hondures a finals d'aquest mes. De moment, a part de Marta López i Alexia Rivas, s'hauria confirmat la participació de Sylvia Pantoja i el 'bailaor', Antonio Canales.

Però, no hi ha dubte que les que més expectació desperten són les protagonistes del 'Merlos Place', ja que tots estem ansiosos per veure aquest esperadíssim retrobament entre ambdues, que segur que generarà molta polèmica. Com reaccionarà Alfonso Merlos? Sembla que el periodista no vol saber res més d'aquest episodi de la seva vida, i evita parlar completament del tema.