Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa defensa la mare d’Antonio Tejado en la polèmica amb Candela

La veterana presentadora ha criticat durament el comportament de la jove

Fa pocs dies, vam poder viure un moment molt tens al plató de ‘Límite 48’ de ‘Gran Hermano DÚO’, quan la mare d’Antonio Tejado, María José, va tenir un fort enfrontament amb l’exparella del seu fill, Candela.

María José va desmentir rotundament les afirmacions de Candela, en les quals deia que si ella havia participat en el concurs de ‘GH DÚO’ era perquè Antonio l’havia convençut. La mare d’Antonio Tejado, molt enfadada, ho va negar al mateix temps que lamentava els constants atacs i mentides que deien del seu fill. Va ser tal l’estat de nervis de la mare, que moments després, i ja més tranquil·la, va demanar disculpes pel seu comportament.

Ana Rosa es posiciona

Qui ha volgut posicionar-se en aquest enfrontament entre María José i Candela ha estat Ana Rosa Quintana. La veterana presentadora ha aprofitat l’espai del seu programa, en el qual comenten les gales d’aquesta nova versió de ‘Gran Hermano’, per expressar la seva opinió.

Ana Rosa Quintana  no va dubtar en posicionar-se totalment a favor de la mare d’Antonio Tejado  i ha criticat obertament l’actitud de Candela. La presentadora li va recriminar l’actitud tant en l’enfrontament amb la seva exsogra com la que ha tingut en tota la seva participació en el concurs.

Ana Rosa va criticar obertament l'actitud de Candela
Ana Rosa va criticar obertament l'actitud de Candela | TELECINCO

 

Crítiques a Candela

Ana Rosa ha admès que entenia perfectament l’actitud de María José: «Jo entenc molt a la mare». I ha sorprès a tots els seus companys del programa afirmant que si ella hagués estat en la seva situació «l’hauria estirat dels cabells». La periodista ha criticat durament el comportament de Candela i ha mostrat la seva indignació pel fet que sempre diu que sap tantes coses d’Antonio, i això fa que l’estigui anomenant en tot moment, però que mai acaba dient res d’ell.

Per altra banda, Ana Rosa no es creu la innocència de Candela quan repeteix una vegada i una altra que és la primera vegada que està al món de la televisió, i li ha enviat un  missatge irònic: «No li agrada la tele, no vol sortir a la tele, pobra noia, si us plau!», i afegia que «no vol res amb Antonio Tejado».

Possible retorn a la casa de ‘GH DÚO’

Són molts els que pensen de la mateixa manera que Ana Rosa Quintana. I és que a les xarxes socials, hi ha molta gent que pensa que l’actitud de Candela amb la seva exsogra no és res més que un motiu més per a postular-se com a candidata en tornar a la casa de Guadalix a través de la repesca. De fet, Candela és una de les favorites del públic per tornar a la casa juntament amb Sofía Suescun, tal com va quedar demostrat en l’última gala del programa en què va ser expulsada Yoli. Caldrà esperar a veure si es compleixen les pretensions del públic del programa.

  • També pots llegir: 'GH DÚO': La família de Candela titlla de manipulador Antonio Tejado