Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

Ana Rosa Quintana descobreix el cànnabis per lluitar contra el càncer

Ana Rosa comparteix amb els seus seguidors les claus per combatre la malaltia

Ana Rosa Quintana continua immersa en la seva batalla contra el càncer de mama. Des que anunciés el passat mes de novembre una recaiguda en la malaltia, ha intentat centrar-se completament en la recuperació. Només ha reaparegut en antena en comptades ocasions, i gairebé sempre per tranquil·litzar els seus seguidors.

Al seu dia va decidir apartar-se de manera temporal de la televisió per buscar calma i relaxació, i finalment l'ha trobada al costat dels seus éssers estimats. Entre aquests, es troben els seus fills i el seu marit que han sigut el seu suport principal en aquests instants.

Tot i això, Ana Rosa segueix molt pendent del seu programa i dels seus companys. I és que el tracte amb ells és pràcticament diari, intentant estar al corrent de tot el que passa al magazín. En alguna ocasió, fins i tot se l'ha vist amb ells compartint taula i estovalles en vetllades molt relaxades.

En ple procés de recuperació, la periodista ha revelat com té cura dels seus cabells en aquests moments tan delicats. Concretament, fa servir una gamma de productes especials per als cabells el principal ingredient actiu dels quals és el CBD. Es tracta d'una substància que és present de forma important al cànnabis, encara que no és psicoactiva.

Imatge d'Ana Rosa Quintana acompanyada d'Alessandro Lequio i Joaquín Prat
Ana Rosa Quintana durant una trobada que va tenir recentment amb els seus companys | GTRES

Està comprovat que inhibeix la transmissió de senyals nerviosos vinculats al dolor, a més de comptar amb un poder de sedació. També té entre les seves propietats la capacitat de rebaixar la invasivitat del càncer de mama. La presentadora ha volgut comprovar-ho en primera persona i va adquirir un 'pack' amb diferents articles de la marca.

Entre altres coses va comprar un xampú, un condicionador, un oli i el tractament reparador que va voler compartir amb els seus seguidors en una publicació al seu compte d'Instagram. «La meva nova vida, natural i orgànica. Descobrint el CBD», relatava la presentadora de 'Mediaset'.

A més d'aquest nou tractament, ha procurat seguir durant els darrers mesos un estil de vida més saludable. Bàsicament consisteixi en una «alimentació sana, exercici i molt afecte». Aprofitava l'ocasió, també, per desitjar als seus seguidors un «feliç dia de reis».

No obstant això, Ana Rosa Quintana no és la primera famosa que recorre a aquest mètode per combatre els efectes del càncer. Gràcies a ell es pretén millorar el risc sanguini del cuir cabellut, aconseguir un cabell de més qualitat i fomentar-ne el creixement.

És probable que l'objectiu principal sigui minimitzar al màxim un dels efectes secundaris més freqüents en aquests tractaments. Una cosa semblant havia realitzat en el seu dia Mila Ximénez. La col·laboradora de 'Sálvame' es col·locava al cap una mena de barret tèrmic amb fred per evitar la caiguda dels cabells.

Pla general d'Ana Rosa Quintana parlant durant una videotrucada al saló de casa seva
Ana Rosa Quintana, durant una connexió des de casa | MEDIASET

El preu d'aquest 'pack' pot arribar a superar els 200 euros si s'hi inclouen tots els articles descrits per la periodista. Encara que tampoc cal descartar que hagi arribat a un acord amb la marca i els rebi de manera gratuïta a canvi de promoció.

Ana Rosa Quintana està molt pendent de la salut

En qualsevol cas, Ana Rosa Quintana fa tot el possible per cuidar la seva salut i la seva imatge. I és que, malgrat portar dos mesos lluitant contra el càncer, llueix molt bon aspecte, com es pot comprovar a les imatges d'Instagram.

Fa uns dies desitjava un «bon nadal» als seus fans, a més de «força, salut i harmonia» mentre col·locava l'arbre de Nadal a casa seva.

Els seus companys de professió van reaccionar amb immediatesa contestant-li amb missatges d'afecte. Entre ells, Carme Chaparro, Toñi Moreno o Máxim Huerta.

Tots estan ansiosos esperant el retorn de Ana Rosa Quintana. Però, de moment, ella vol centrar-se en la seva recuperació i no posa terminis per tornar. Així que, es prendrà tot el temps que calgui.