Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile

Paolo Vasile canvia els seus plans amb 'Sálvame' i l'aniquila

Paolo Vasile fa tremolar als col·laboradors de 'Sálvame'

Paolo Vasile, conseller delegat de 'Mediaset España', és un dels homes més influents del moment, motiu pel qual certs periodistes tremolen en veure'l. D'ell depenen el futur de molts programes i tothom assegura que té un gran talent dins del món de l'espectacle. A més, recentment, ha pres una decisió força encertada segons els experts: suspendre 'Sálvame' de forma temporal.

Paolo Vasile està encantat amb els col·laboradors de 'Sálvame' perquè gràcies a ells Telecinco és líder d'audiència des de fa més d'una dècada. Però el problema és que l'espai capitanejat per Jorge Javier Vázquez no passa per un bon moment, i per això està experimentant certs canvis. Per exemple, els responsables del programa van decidir, juntament amb Vasile, cancel·lar l'emissió del passat 6 de gener.

El plató del 'Deluxe'
Paolo Vasile farà tot el possible per ressuscitar l'èxit de 'Sálvame'| Mediaset

És evident que Jorge Javier Vázquez i els seus tertulians formen part de moltes famílies perquè porten dins del món televisiu molt de temps i han aconseguit empatitzar amb el públic. Però, el problema és que en els últims mesos no estan duent a terme una bona estratègia i l'audiència els ha abandonat. Exactament, des que van contractar Rocío Carrasco, filla de Rocío Jurado, ja no tenen tant èxit com abans.

 

Per tant, els directors del programa vespertí de Telecinco han pensat que el més encertat era no emetre cap episodi enregistrat el dia de Reis. Tot i que, en altres circumstàncies, haurien preparat un programa especial, però l'audiència està cansada i creuen que el millor és no saturar-la. Alhora, Vasile farà tot el possible per protegir els tertulians de Jorge Javier, ja que sempre han sigut el seu producte estrella.

Paolo, segons ha sortit publicat, prendrà una sèrie de mesures per recuperar l'èxit que Telecinco ha perdut en els últims mesos. Tanmateix, ningú sap què farà exactament, però molts col·laboradors de la cadena ja han començat a tremolar. I és que, possiblement, podria introduir a la graella algun programa nou que no tingui res a veure amb el món del cor.

Paolo Vasile cancel·la l'especial de 'Sálvame'

Paolo coneix a la perfecció els gustos del públic, així que va donar ordres per no emetre un especial de 'Sálvame' el dia de Reis. No obstant això, és una decisió que ve de lluny, ja que des de fa uns mesos aquest programa no té tanta presència a la graella de Telecinco. Així mateix, ha cancel·lat 'Sálvame Tomate', que s'emetia des de les 20.00 hores fins a les 21.00, i ara hi ha un altre format en aquesta franja.

Segons sembla, el conseller delegat de 'Mediaset' prefereix dosificar l'èxit dels col·laboradors de Jorge Javier Vázquez perquè sap que tot té un límit. Fins fa molt poc el programa presentat pel català no descansava i sempre tenia preparat alguna emissió gravada quan fos necessari. Tot i això, en l'últim any han passat certes coses que han obligat a traçar un full de ruta diferent.

Jorge Javier és l'únic que té un lloc assegurat a la cadena, ja que porta massa temps sent un comunicador estrella. I encara que té a l'esquena un exèrcit de detractors que demanen el seu acomiadament amb fervor, és pràcticament impossible que abandoni la televisió. El català s'ha guanyat la confiança de Vasile perquè qualsevol programa que presenta es converteix en un fenomen mediàtic.

Paolo Vasile i les seves amistats influents

Paolo, segons fonts properes, és una persona amable i respectuosa, però la gent que el coneix li té força respecte. Aquesta podria ser una de les raons per la qual les persones més importants de Telecinco gaudeixen d'una relació estreta amb ell. Així, el conseller delegat és íntim amic de cares tan conegudes com a María Teresa Campos o Emma García.

Jorge Javier Vázquez assegura que no té intenció de retirar-se d'aquí a molts anys, sinó que vol apartar-se de la televisió més aviat d'aquí poc. Llavors, tot fa pensar que s'acomiadarà del gran públic treballant a 'Mediaset', ja que no té cap problema. I encara que molts periodistes asseguren que el seu futur corre perill, altres garanteixen que tot plegat són rumors sense fonament.