Primer pla de Cristina Pedroche amb el rostre seriós

Cristina Pedroche diu prou i ho deixa després dels missatges que ha rebut

Cristina Pedroche no ha pogut suportar les crítiques rebudes per la seva intervenció a les Campanades

Cristina Pedroche ha dit prou. Sí, perquè davant les ferotges crítiques rebudes en els darrers dies l'han obligat a prendre una decisió dràstica. Concretament, ha comunicat que deixarà durant un temps les xarxes socials.

Pedroche ja fa vuit anys que presenta les Campanades a 'Atresmedia', i durant aquest temps ha suportat molts comentaris ofensius. Però aquesta vegada, l'estilisme escollit per a la nit del 31 de desembre va aixecar força polèmica entre els seus seguidors.

Per primera vegada, Antena 3 aconseguia imposar-se a TVE a l'hora de donar el raïm. És a dir, tot un èxit, i que es pot atribuir en gran manera a Pedroche. Malgrat això, la de Vallecas ha hagut de suportar diverses injúries en aquest principi d'any 2022.

«Ara mateix em ve de gust estar uns dies tranquil·la. Potser és pel cúmul del cansament, també d'insults i males paraules», intentava justificar.

Per a l'ocasió, la presentadora havia optat per rendir homenatge a Manuel Piña. A més a més, assessorada per Josie, va voler homenatjar a un dels creadors de la Passarel·la Cibeles que ens va deixar en 1994, i per tant semblava una aposta molt segura.

En el seu estilisme, però, s'amagava una cosa que realment li ha suposat un autèntic maldecap. I és que precisament havia d'aparèixer en antena amb els cabells rapats al zero.

Primer pla de Cristina Pedroche durant les Campanades 2021
Cristina Pedroche, la nit del 31 de desembre | Antena 3

I encara que Cristina estava disposada a tallar-se'ls, els seus companys d'estilisme no van considerar-ho oportú. Així que, la van caracteritzar per a l'ocasió i el resultat ha estat una polèmica brutal a les xarxes socials perquè molts dels seguidors se sentien enganyats per la col·laboradora de 'Zapeando'.

Durant diverses setmanes van promocionar aquest canvi de 'look' a diferents espais de la cadena, però en realitat no n'hi va haver. Això va fer que hi hagués una certa sensació de burla, d'estafa.

Llavors, la pressió suportada durant els darrers dies l'ha portat a agafar-se un respir. A allunyar-se de la toxicitat d'aquestes plataformes de manera indefinida. El cansament i l'autoestima li comencen a passar factura, com ella mateixa va assegurar.

En un comunicat que Cristina Pedroche va compartir amb els seus seguidors admetia que «encara que no ho sembli, estan sent dies difícils. Encara que intento mantenir-me una mica al marge i no llegir res, sempre hi ha comentaris o gestos que m'arriben i em fan sentir malament».

Per a ella va ser una nit molt especial i «us juro que ho vaig gaudir moltíssim. Em vaig sentir més maca que mai, amb una energia irresistible, segura de mi mateixa». Però, tot i això, es va veure entelat per les paraules tan ofensives que li van arribar.

Malgrat això, va pesar molt més que el bon resultat d'audiència, ja que Antena 3 aconseguia reunir més de 6,3 milions d'espectadors a l'hora del raïm, desbancant de la primera plaça a TVE. Un fet històric, que possiblement no hauria estat possible sense la presència de Pedroche.

Són molts els que es decanten per l'aposta d''Atresmedia', només per comprovar el vestit de la presentadora i, com sol ser habitual, gairebé mai decep.

Fotomuntatge dels dos vestits de Cristina Pedroche per a les Campanades 2021-2022
L'estilisme escollit per Cristina Pedroche per la Nit de Cap d'Any | Antena 3

Cristina Pedroche vol prendre-s'ho amb més calma

Cristina Pedroche té la sensació que «la gent em felicita quan sé que no s'alegren de debò. Felicitar-me per l'audiència no em val», assegura molesta.

Explica que es prepara molt per a aquest gran dia i que «em quedo totalment nua respecte a sentiments i ho dono tot». No obstant això, no és valorat pels espectadors.

Tot i això, agraeix l'afecte a la gent que «em doneu suport, els que us preocupeu per mi, els que enteneu el treball que hi ha darrere». Alhora, també recorda els crítics: «Als que no, també us desitjo el millor perquè tothom, sigui com sigui, es mereix amor».

Cristina Pedroche ha pensat en més d'una ocasió si repetir les Campanades des de la Porta del Sol, ja que tantes crítiques, de vegades, no compensen. Ara, però, de moment, ha de decidir si continua fent les campanades en 2022.