Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Isabel Pantoja i Agustín Pantoja

Agustín Pantoja, obligat a controlar a Isabel Pantoja en descobrir la veritat

Isabel Pantoja ha patit un atac que ha fet saltar totes les alarmes

Agustín Pantoja, cantant i germà d'Isabel Pantoja, és una de les poques persones que té possibilitat de parlar amb la famosa tonadillera. Viuen junts a Cantora, finca que Isabel va heretar del seu marit Paquirri i que ha enfrontat el seu fill Kiko Rivera. Segons informen a Telecinco, l'artista ha patit un atac d'ansietat preocupant després dels darrers esdeveniments.

Agustín Pantoja no gaudeix d'una situació còmoda dins dels mitjans de comunicació perquè ha estat acusat d'atreviments molt greus. Suposadament s'està aprofitant de la feblesa d'Isabel per viure a Cantora i gaudir de certes comoditats. Tot i això, ell és l'única persona que pot ajudar la mare de Kiko Rivera, que es troba en una situació extrema.

Isabel Pantoja, seguint les informacions publicades a 'Viva la Vida', està desesperada i només confia en el seu germà Agustín. La periodista Pilar Vidal, experta en crònica social, li ha recomanat que no se'n separi perquè les seves circumstàncies són preocupants. La cantant està completament perduda perquè té molts fronts oberts i no sap com comportar-s'hi.

Pilar Vidal, col·laboradora de 'Viva la Vida', ha enviat un missatge que ha fet saltar totes les alarmes dins i fora de la família Pantoja. «La situació és molt delicada, fins al punt que podria haver succeït... no li posarem nom, però han parlat d'ansietat. Ara mateix el recomanable és que no estigui sola perquè cal veure els senyals perquè després no vinguin els penediments».

Isabel Pantoja amb el seu germà Agustín Pantoja, tots dos amb ulleres de sol
Agustín Pantoja, preocupat per Isabel | Europa Press

Agustín és l'única persona que pot controlar Isabel, ja que ha demostrat que sempre ha estat amb ella en els seus pitjors moments. S'ha guanyat la confiança de la tonadillera perquè l'única cosa que ha fet ha estat donar-li suport quan més ho necessitava. Aquest és el motiu pel qual el futur de la cantant està a les mans i tot fa pensar que haurà d'actuar amb rapidesa.

Agustín Pantoja està al capdavant d'una situació extrema

Agustín viu amb Isabel i seguint les informacions de 'Viva la Vida' haurà d'estar-ne pendent en les properes setmanes. La periodista Isabel Rábago assegura que la tonadillera està passant un moment crític i insinua que podria haver pres decisions dràstiques. «No ha tingut un atac d'ansietat, ha tingut una cosa prou greu perquè no estigui ni un minut sola a Cantora», explica.

Isabel Pantoja s'ha d'enfrontar a conflictes que semblen no tenir solució i el pitjor de tot és que els seus enemics saben que s'ha rendit. Telecinco ha donat veu a Julián Muñoz, exparella de la cantant i un dels seus pitjors detractors. Aquest fet ha marcat un abans i un després a la vida de Pantoja, que està completament perduda i no sap com seguir.

Fonts properes han parlat amb la revista 'Semana' i el testimoni que han venut és completament aterridor. Asseguren que la mare de Kiko Rivera és incapaç de tirar endavant perquè no té força per resoldre tots els conflictes. «El seu estat de salut és molt delicat, es troba molt feble físicament i mental», informen el mitjà esmentat.

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Isabel Pantoja ya no piensa tolerar más desprecios de parte de su hijo. | Telecinco

Agustín Pantoja vol protegir Isabel

Luis Rollán ha concedit una entrevista a 'Sábado Deluxe' en què ha reconegut que encara no ha parlat amb Isabel Pantoja. Recordem que en el passat eren amics íntims, però va passar una cosa que va trencar aquesta relació per sempre. Alguns periodistes responsabilitzen Agustín, que suposadament no confiava en Luis i volia protegir la tonadillera.

Luis Rollán assegura que està «bastant preocupat i trist» perquè sap que la situació de la cantant és molt greu. Segons informen a Telecinco, les poques persones que hi tenen relació han d'extremar la vigilància per evitar que el problema es faci més gran. Caldrà esperar un temps per veure com evoluciona el tema, però tot fa pensar que anirà pitjor amb el pas dels dies.