Ana Rosa enterra la reconciliació entre Rocío Carrasco i la seva filla: «S'ha trencat»

Rocío Carrasco va ser apallissada per la seva filla el 27 de juliol de 2012 i Rocío Flores no és capaç de demanar disculpes

L'últim capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha estat analitzat per 'El programa de Ana Rosa'. Rocío Carrasco ha necessitat 25 anys per trencar el seu silenci i explicar com ha viscut el matrimoni amb Antonio David Flores, que ha estat acusat de maltractador. És més, Carrasco ha assenyalat a la seva filla, Rocío Flores, per haver-la apallisssat quan només era una adolescent. 

Molta gent ha criticat que Rocío Carrasco desvetllés aquest episodi, però la seva història no s'entendria al complet si els espectadors no fossin conscients del que va passar el 27 de juliol de 2012. Arran del succés, mare i filla no mantenen la mateixa relació i fins i tot molta gent considera que no podran reconciliar-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No hi haurà reconciliació»

Rocío Flores s'ha convertit en la principal protagonista del documental de la seva mare després de conèixer amb detall com va ser l'agressió. Evidentment, Rocío Flores està dolguda amb la seva mare i, lluny de demanar disculpes i acceptar el que va passar -avalat per una sentència judicial-, s'ha mostrat freda i poc empàtica.

Abans que Rocío Carrasco concedís l'entrevista en directe, la seva filla va intentar parar-li els peus amb un missatge que va enviar-li des de 'El programa de Ana Rosa'. Tot i això, Flores no va obtenir resposta i, per aquest motiu, s'ha allunyat definitivament de la seva mare. 

Rocío Carrasco va defensar-la en directe, va treure la cara per ella i va alliberar-la de tota culpa, però la seva filla no està disposada a anar més enllà. Amb tot això, Ana Rosa Quintana opina que «si la mare no és capaç d'acostar-se a la seva filla, imagina't la filla amb 15 anys».

«S'hauria d'haver fet la mediació, hauria estat el millor per a les dues», ha assegurat la presentadora de Telecinco. «Jo crec que no hi haurà reconciliació», opina Ana Rosa, que afirma que «després d'aquests tres capítols, si hi havia alguna possibilitat, s'ha trencat».

Rocío Carrasco vol fer desaparèixer a Antonio David

Rocío Flores ha trucat a la seva mare -moltes menys vegades de les que ha manifestat públicament-, però mai ha obtingut resposta per part de Rocío Carrasco. Ara bé, Carrasco explica que els professionals li han aconsellat que no tingui contacte amb la seva filla, ja que encara no està preparada. 

Rocío Carrasco té la salut mental molt afectada i necessita temps per curar-se i poder reconciliar-se amb Rocío Flores. Però mentre la seva mare està en mans de professionals, Flores prefereix anar per lliure i no fer cas als que li aconsellen que vagi a teràpia perquè l'ajudin a entendre el que està passant.

Per a Rocío Flores, el que va passar aquell 27 de juliol de 2012 va ocórrer quan només tenia 15 anys i, segons assegura, «sé el que he viscut en aquesta casa», justificant-se. 

D'altra banda, Rocío Carrasco ha assegurat que la relació «es podrà recompondre, però partint de la base que aquesta persona no estigui ni en la vida d'ella ni a la meva», fent referència a Antonio David Flores, la qual cosa és impensable per a Rocío Flores


Comentaris

envia el comentari