Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ana Rosa se'n va de la llengua i deixa clar a qui votarà en les eleccions a Madrid

La periodista carrega contra l'exvicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado

Espanya està vivint temps convulsos per la pandèmia de la Covid-19, que ha deixat desenes de milers de morts i milions de contagiats, però el país també està molt afectat pel panorama polític que ens envolta.  

Aquest dimecres 10 de març els grups parlamentaris del PSOE i de Ciutadans han presentat una moció de censura per a traure el PP del govern de Múrcia després de 26 anys en el poder. Així doncs, la presidenta de la Comunitat de MadridIsabel Díaz Ayuso, ha signat el cessament de tots els consellers de Ciutadans, inclòs el seu vicepresident, Ignacio Aguado, i ha decidit avançar les eleccions al 4 de maig.

La tensa entrevista entre Ana Rosa Quintana i Ignacio Aguado

Aquest dijous 11 de març Ignacio Aguado ha comparegut en 'El programa de Ana Rosa' per carregar contra la presidenta Díaz Ayuso. El polític de Ciutadans no ha volgut desaprofitar l'oportunitat per dirigir-se a la seva excompanya del govern.

Amb tot això, Ana Rosa Quintana ha estat molt directa i ha començat l'entrevista amb una contundent pregunta: «Vostè sabia el que passaria aquell matí a Múrcia?». Evidentment, Aguado ha assegurat que «no ho sabia, vam assabentar-nos quan va sortir als mitjans de comunicació, és una decisió dels companys de Múrcia, on hi ha una situació molt complexa, amb una caixa B de vacunes...», confessa Ignacio Aguado.

«Què havíem de fer, callar? Tapar la corrupció del PP a Múrcia?»

La periodista de Telecinco ha manifestat que «en 'El programa de Ana Rosa' hi ha col·laboradors de tots els mitjans, de diferents sensibilitats polítiques i no ens creiem que només afecti Múrcia, és una operació més àmplia. Entenc que això es portés en secret i no se li hagi comunicat».

La tensió ha anat augmentant durant l'entrevista i Ana Rosa ha assegurat que «Ciutadans no pot dir que no havien calculat com podria sortir afectada la Comunitat de Madrid i Castella i Lleó amb la situació de Múrcia». Tot i això, Aguado ha llançat una pregunta: «Què havíem de fer, callar? Tapar la corrupció del PP a Múrcia?». 

Amb tot això, Ana Rosa Quintana ha deixat clar que dona suport al PP: «Perdoni vostè, vostès estaven governant amb el PP a Múrcia. Deixeu el PP, segueixin vostès i els abandoneu», ha sentenciat. Mentrestant, el polític de la formació taronja s'ha preguntat que «per què hem de marxar del govern? En tot cas han de marxar ells... », ha manifestat Aguado. 

«Si Ayuso vol governar amb VOX que ho digui»

Durant tota l'entrevista, Ignacio Aguado s'ha mostrat nerviós i crispat amb la situació que viu el seu partit en el govern regional i ha carregat contra Díaz Ayuso: «La senyora Ayuso ha decidit trencar l'acord entre el PP i Ciutadans per un capritx electoral. Podeu buscar altres excuses, la realitat és que la presidenta menteix quan diu que hi havia una moció a Madrid, menteix perquè no hi havia absolutament res», ha assegurat Aguado. 

A més, Aguado ha afegit que Isabel Díaz Ayuso «no sap governar en coalició, es pensa que serà la Reina del Sol i si vol governar amb VOX que ho digui». Pel que fa al futur, l'entrevistat assegura que «en funció del que diguin els tribunals, decidiré què fer, no estic fent comptes electorals», ha conclòs.