Canvi de rumb d'Ana Rosa Quintana amb Rocío Carrasco

La 'reina dels matins' ha sorprès amb el seu gir de timó

Des que Rocío Carrasco comencés a donar el seu testimoni a través de la seva docu-sèrie, Ana Rosa Quintana s'ha convertit en una de les seves més fèrries detractores, ja que ha manifestat no creure moltes de les coses que ha relatat i fins i tot s'ha posicionat a favor de 'l'altra part' en haver fitxat com a col·laboradora la filla d'aquesta, Rocío Flores. Tot i les crítiques que ha rebut la presentadora, igual que moltes lloances dels 'negacionistes', sempre ha parlat de cadascun dels episodis de la docu-sèrie. Ara, però, ha decidit no comentar l'últim i així, ha realitzat un canvi que ha deixat tothom bocabadat.

El gir de timó d'Ana Rosa

Com hem esmentat, des que comencés a emetre's la producció de Carrasco, 'El programa de AR' l'ha anat analitzat. Així, l'endemà de cada episodi, en el seu espai se li donava cabuda a les coses que havia explicat la filla de 'la més gran'. Fonamentalment es feia per carregar contra la protagonista, llevat Paloma García Pelayo, i és que tots atacaven Rociíto fins a arribar al punt de negar a creure tot el seu testimoni.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I això mateix és el que s'esperava després de l'emissió del capítol onze, però, tanmateix, res més lluny de la realitat, per primera vegada, al programa dels matins no s'ha fet cap esment sobre la sèrie. Únicament s'ha parlat de 'Supervivientes', i això ha deixat tothom sorprès. Està clar que Quintana i el seu equip han pres una determinació, i és no donar-li més cabuda a la docu-sèrie, malgrat que públicament no s'han donat a conèixer les causes d'aquesta postura, però hi ha diverses.

Les raons de 'silenciar' la sèrie de Carrasco

Les crítiques que Ana Rosa i la majoria dels seus col·laboradors han rebut per no creure a Rocío podria explicar el perquè de la mesura. No obstant això, està clar que no és l'única raó, i és que, des de fa setmanes, aquests comentaris en contra s'han produït i, malgrat això, van seguir opinant sobre la sèrie. Un altre motiu de pes per a aquest 'silenci' pot ser que en els últims dies Quintana fes un pas que iniciava un conflicte entre la seva productora i la de l'esmentada docu-sèrie. Això va passar quan Antonio Canales, que havia negat a 'Supervivientes' tenir relació amb Rocío i Fidel, es va retractar en 'Sábado Deluxe'.

L'actitud del 'bailaor' va portar a la presentadora a dir en el seu programa: «Quan diu la veritat? Quan ho diu en la 'palapa' perquè vol quedar bé amb Olga o quan ho diu aquí perquè vol quedar bé amb 'La Fábrica de la Tele'? Jo crec que les dues vegades s'ha fet un embolic». Així, aquestes paraules van portar conseqüències. Exactament Belén Esteban no va dubtar a comentar-les en directe a 'Sálvame' i el que va fer va ser criticar Ana Rosa: «Ja sabeu que jo he treballat molt amb ella, l'estimo i li tinc afecte, però ha dit una cosa que no m'ha agradat gens. Soc de 'La Fábrica de la Tele' i m'ha fet mal». Un comentari després del qual Jorge Javier Vázquez va exposar: «Ana Rosa ha pronunciat 'La Fábrica de la Tele'? Això és la guerra! Que fort!».

Més motius per no parlar de la docu-sèrie

Tot i això, a més de les raons exposades, no podem passar per alt que n'hi ha altres que podrien explicar l'actitud de Quintana. Concretament, que la sèrie l'està deixant en dubte. I és que han existit diversos moments en la producció en els quals Rocío Carrasco, amb proves i documentació, ha desmentit el que deia el seu ex, deixant en evidència també als rostres televisius que li donaven cabuda a les declaracions d'ell o que treien ferro al testimoni de Rocío. Així doncs, ens estem referint tant a Ana Rosa com a Joaquín Prat, Alessandro Lequio, María Patiño, Gustavo González, Kiko Matamoros...

El fet que la seva figura i la dels seus companys hagin quedat en dubte ha pogut molestar a la periodista, una cosa que l'hauria portat a prendre la decisió de no tornar a parlar més del documental, i més encara quan la presentadora d'aquest, Carlota Corredera, els ha assenyalat directament.

Sí, perquè la gallega en algun lliurament s'ha dirigit a tots els companys de professió que s'han cregut Antonio David sense proves i sense contrastar la informació: «Quan em refereixo a 'negacionistes' no em refereixo només a homes que sostenen un cartell, parlo de periodistes, de col·laboradors d'aquest canal i altres o de grans comunicadors als quals sembla que els fa ràbia no haver pogut explicar ells aquesta història i es dediquen a obstaculitzar-la».

Unes paraules a les quals va afegir: «Sí, negacionistes. Avui veureu Rocío feliç (en el dia del seu casament amb Fidel). Podeu començar a preparar la vostra enrabiada per deixar-la anar ara a les xarxes o demà en els vostres programes». Tot això ha propiciat que Quintana ara estigui 'muda' sobre la sèrie de Carrasco, però el que no sabem és quant durarà així, ja que el tema és massa 'sucós'.


Comentaris

envia el comentari