La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa, polèmica amb Ayuso: «Fes-ho, presidenta»

La presidenta madrilenya ha respost a la pregunta una mica incòmoda

La periodista Ana Rosa Quintana és la 'reina' dels matins de Telecinco. Des de fa més de 15 anys, la periodista madrilenya dirigeix i presenta 'El programa de Ana Rosa' en la cadena de 'Mediaset'.

Durant tots aquests anys ha aconseguit forjar la seva fama en un programa de contingut polític, social i del cor en cadascuna de les seves franges.

Ana Rosa Quintana no es mossega la llengua mai, però encara menys quan la situació al plató gira al voltant de la política. Són conegudes les picabaralles de la periodista amb Podemos i, en particular, amb el que va ser el seu líder fins al mes passat, Pablo Iglesias.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Més enllà d'això, Quintana ha mostrat en alguna ocasió certa distància amb l'actual Govern de coalició, però també ha parat els peus a veus de la dreta, com a Abascal.

Ana Rosa Quintana i la seva incòmoda pregunta a Isabel Díaz Ayuso

Poques setmanes abans de marxar de vacances, Ana Rosa Quintana ha rebut aquest dilluns, 21 de juny, al seu plató, a Isabel Díaz Ayuso. La reelegida presidenta de la Comunitat de Madrid —va ser investida el divendres i va prendre possessió el dissabte— ha estat la convidada del dia.

Al costat de Quintana, ha tingut ocasió d'explicar les novetats del seu Govern. Des de les seves prioritats els pròxims dos anys com la seva opinió en temes com els indults als presos independentistes.

L'entrevista ha transcorregut en un context de total normalitat durant tota la seva durada. Però, hi ha hagut un moment bastant incòmode en la conversa. «De totes les mesures, quin és per a vostè la fonamental, la més important, la que vol fer primer?», s'ha preguntat Ana Rosa.

La seva interlocutora, Isabel Díaz Ayuso, ha respost basant-se en el seu discurs de dijous passat i posant l'accent en les polítiques de natalitat. La presidenta madrilenya ha dibuixat el «greu problema» que, segons ella, té Espanya en aquesta qüestió.

«Si no hi ha nens, no hi ha futur. Si no hi ha nens, no hi ha germans i no hi ha relació entre oncles, avis, nebots», ha manifestat Ayuso. «Un país sense nens no té futur. I cal perquè la immensa majoria de les dones, t'ho diuen, haurien tingut un altre fill», ha tancat la presidenta.

Ha estat llavors quan Ana Rosa Quintana ha llançat una frase que ha enxampat totalment desprevinguda Isabel Díaz Ayuso. «Presidenta, jo tinc en tres, poseu-vos a això», ha llançat la periodista, en referència als seus fills i al fet que Ayuso no és mare.

La presidenta regional s'ha mostrat totalment descol·locada i sense saber què dir durant uns instants. Finalment, ha parlat de manera contundent: «Sí, ja, el que passa és que tampoc soc víctima del terrorisme i els defenso. I tampoc soc torera i els defenso», ha dit d'entrada.

«Els polítics no estem aquí per traslladar la nostra vida personal als altres», ha seguit. «L'important és governar per a tots i pensar què és el millor com a societat, però vaja, que si cal posar-se, es posa», ha tancat la presidenta de la Comunitat.

Les xarxes reaccionen davant el comentari d'Ana Rosa

Davant el comentari d'Ana Rosa Quintana, les xarxes socials han reaccionat amb contundència i fent notar la seva indignació. Aquestes són només algunes mostres del malestar:

  • A mi no se m'acut dir-li a ningú el que ha de fer. Encara que sigui de broma, i menys això, que cabreja molt a les dones.
  • Per cert, per què Ana Rosa li diu a Ayuso que sigui mare, i en canvi a Almeida no li diu que sigui pare? Perquè és una masclista!
  • Sembla que les dones tenim escrit ser mares, encara no saben que som al 2021.

Sens dubte, doncs, les paraules d'Ana Rosa Quintana han tornat a generar una onada d'indignació a la xarxa. I és que la periodista, de nou, se situa al centre de la polèmica.