Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

La família de Mila Ximénez confirma els pitjors presagis

Trenquen el silenci i donen l'última hora sobre el seu estat de salut

Segueix el degoteig de familiars i amics de Mila Ximénez. L'arribada de la seva filla Alba d'Amsterdam va provocar una gran alarma sobre el seu estat de salut.

D'un temps ençà, la salut de la col·laboradora de 'Sálvame' ha patit alts i baixos. És més, el seu últim ingrés la va deixar molt dèbil fins al punt de sortir d'hospital en cadira de rodes.

Segons alguns mitjans, el tractament al qual s'està sotmetent per vèncer el càncer de pulmó no està donant bons resultats. I a causa d'això, Mila va decidir tornar a casa per estar a prop dels seus.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Són moments d'angoixa i temor davant l'avanç de la malaltia que han provocat un moviment de suport a la periodista. L'exdona de Manolo Santana segueix lluitant i aferrant-se a la vida amb totes les seves forces, però la seva família ho dona tot per perdut.

La família de la col·laboradora trenca el seu silenci

El domicili de Mila s'ha convertit en una anada i tornada de persones properes que desitgen passar uns últims minuts al seu costat. Els seus germans i la seva filla no se separen de la col·laboradora, i tampoc ho fan els seus companys de professió.

L'afecte arriba fins a les xarxes socials que s'han mobilitzat per fer-li arribar tota la força que necessita per tirar endavant. No obstant això, ha estat la família qui no ha donat bones notícies sobre el seu estat de salut.

«Mila està encara amb nosaltres», començava dient la seva família a les portes del domicili. «Volem donar-li tota la nostra força i afecte. Encara que sabem quina és la situació i no és bona, ens sembla innecessari avançar esdeveniments», afegien.

Unes paraules que expliquen a la perfecció quin és l'estat actual de la periodista. Així, confirmen que no hi ha lloc a l'esperança i que ara l'únic paper dels seus éssers estimats és acompanyar-la.

Res més rebre l'alta, els seus germans van traslladar-se a casa seva i es van posar en contacte amb Alba perquè viatgés a Espanya. La jove va aterrar immediatament a Madrid amb molta preocupació i no s'ha separat del seu costat en cap moment.

Un 'fins aviat' que es va convertir en un 'adeu' definitiu

Quan li van diagnosticar la malaltia, Mila va decidir dedicar-se un temps per a ella. Així, iniciava un llarg camí que s'acostava lent i costós. Temps després va tornar a 'Sálvame' amb ganes, però un revés la va tornar a allunyar de la televisió.

El tractament inicial no era suficient i necessitava un de nou. Els inicis de la nova medicació van ser devastadors per al seu estat d'ànim. I és que sentia forts dolors que li impedien moure i es va plantejar tirar la tovallola.

Afortunadament va ressorgir i va decidir seguir endavant, però, Mila ja no era la mateixa. Alguna cosa en ella havia canviat i es mostrava més cansada i esgotada. Malgrat que es va especular amb la seva possible tornada a plató, finalment això no ha pogut ser.

No hi ha dia que els seus companys de 'Sálvame' no se'n recordin d'ella. Noten la seva absència i en els seus rostres és evident la preocupació que senten pel seu estat de salut.

Un estat de salut molt delicat que omple d'angoixa als seus éssers estimats. Però, també als seus seguidors, que es mantenen alerta davant qualsevol notícia que es publica al respecte.

La informació donada per 'La Razón' sobre que Mila havia estat sedada feia pensar en el pitjor. Ara, però, la confirmació per part del seu germà sobre que la situació «no és bona», arriba com una garrotada als seus fans.

La seva força i ganes de viure deixen finalment pas a la pau que suposa la fi de la lluita. Un final que arriba després de dotze mesos fent front a la malaltia.