Ana Rosa Quintana a interromput les vacances per a acomiadar-se d'un amic i company de professió

Ana Rosa Quintana, a punt de trencar-se en directe: «Tinc ganes de plorar»

Ana Rosa Quintana es mostra molt afectada pels incendis que estan cremant Màlaga

Ana Rosa Quintana s'ha emocionat durant el seu programa després de les darreres notícies sobre l'incendi que està devastant el sud d'Espanya.

En nombroses ocasions, la presentadora s'ha mostrat impassible davant l'actualitat espanyola. Durant les seves intervencions es limita a donar la seva opinió des de la més absoluta tranquil·litat i professionalitat. 

Poques vegades, però, ha reaccionat de manera diferent a què estem acostumats. Han estat cops on no s'ha pogut aguantar l'impuls i els nervis per donar declaracions d'allò més incendiàries.

Durant el programa d'ahir, vam presenciar una d'aquestes escenes on la presentadora no va poder suportar la pressió i va reaccionar. Lluny d'oferir un al·legat reivindicatiu o polític, va donar la seva opinió més sincera sobre un fet que afecta el país.

Ana Rosa Quintana, molt afectada amb les conseqüències del foc

La setmana passada es va activar l'alarma d'un gran incendi que estava assolant algunes localitats malaguenyes. Des d'aleshores, els equips forestals i les brigades de bombers han posat tot el seu afany per extingir les flames.

Es tracta d'un foc de dos focus actius amb origen a Genalguacil. L'incendi ha deixat més de 8.000 hectàrees afectades i moltes famílies desallotjades de les seves llars davant el perill.

Una situació que ha situat l'accident com un dels més greus que ha tingut lloc, fins ara, a Espanya. Actualment, els equips han aconseguit mitigar els efectes i han confirmat que està controlat. 

A més, les condicions climàtiques i les constants pluges han aconseguit frenar l'avanç i ajudar els professionals a sufocar les flames. En definitiva, uns fets que commocionen els habitants de la zona i de tot el país.

Per cobrir la notícia i apropar els espectadors matinals, 'El Programa de Ana Rosa' va voler oferir la informació d'última hora. Els reporters s'han desplaçat fins a la localitat d'Estepona, un dels municipis afectats, per informar amb tota mena de detalls.

La seva principal motivació és que l'audiència conegui la situació i l'evolució de l'incendi que està acabant amb una gran varietat de vida salvatge. A més, no han dubtat a mostrar imatges de la zona i de les brases que estan devastant la naturalesa.

Després de la connexió amb el cap de bombers encarregats de combatre el foc, la periodista es va armar de valor i va expressar la seva opinió. Abans de fer el seu al·legat, va respirar fondo per evitar que l'emoció s'apoderés de la seva veu.

La presentadora coneixia la zona i la terrible devastació del foc la feia plorar. Perquè tot es torni a generar, com a mínim han de passar 20 anys.

Davant d'aquestes declaracions, el seu company Eduardo Inda va afirmar que cada vegada hi ha menys bombers i guardes forestals. De fet, assegura que abans n'hi havien més, però es produïen menys incendis.

Davant aquestes declaracions, Ana Rosa Quintana va voler donar suport al discurs del seu company i va assegurar que els tallafocs haurien d'estar ben situats. A més, tots dos han al·lucinat amb la quantitat d'hectàrees afectades i la complexitat de la tasca d'extinció.

La presentadora es va aguantar les llàgrimes com va poder, però va deixar entreveure la seva pena i sentiment davant de la notícia.