Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana anuncia la notícia que preocupa la seva audiència

Ana Rosa revela una notícia que deixa de pedra l'audiència

Ana Rosa Quintana ha estat protagonista després de confessar a la taula d'actualitat de 'El Programa de Ana Rosa' una notícia preocupant. A l'espai que presenta cada dia, va afirmar que va estar a punt de ser víctima d'una estafa de ciberdelinqüència.

A la taula d'actualitat, Ana Rosa i la resta de col·laboradors comentaven la detenció d'un entramat de ciberdelinqüents, liderats per un menor, que van aconseguir estafar 350.000 euros. A més, van robar les dades de més de 100.000 clients de banca en línia.

Una notícia que ha deixat en xoc Ana Rosa i que han explicat amb tot luxe de detalls al programa matinal de Telecinco. Amb un SMS, contacten amb els clients de diverses entitats bancàries i asseguren que se'ls havia fet un càrrec sense autorització. Aleshores, per cancel·lar-lo havien d'oferir-li les claus. I era totalment fals.

Ana Rosa Quintana confessa que ha estat a punt de perdre una dinerada

'El Programa de Ana Rosa' va comptar amb una experta en ciberseguretat de la Policia, que va detallar com procedia aquesta banda organitzada. Ana Rosa, en un moment donat, va exposar que és molt senzill caure en aquest tipus d'estafes i va confessar de sobte que ella va estar a punt de patir el mateix.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa va estar a punt de perdre una dinerada. | TELECINCO

«Jo vaig rebre un d'aquests missatges i vaig pensar "uf… això em sona raríssim". Vaig trucar al banc a una persona que conec i em va dir mai, mai no doni claus per telèfon, és una estafa. La trampa és que creus que t'han fet un càrrec indegut. Com que m'han carregat 1.000 euros si jo no he fet cap compra? T'espantes i és quan caus», va explicar en ple directe.

Ana Rosa Quintana fa una confessió impactant a tota l'audiència

La veritat és que Ana Rosa no és l'únic membre del programa de Telecincoque ha hagut de bregar amb aquests problemes. Joaquín Prat va admetre fa un temps que va ser víctima d'un cas similar. Ens referim a un paquet que li va arribar per correu postal.

A més, una de les col·laboradores més veteranes del programa, com és Cruz Morcillo, també va confessar a Ana Rosa Quintana que ella havia rebut aquest mateix missatge. I no va caure en la trampa perquè va trucar al seu banc per confirmar que era una falsedat.

Imatge d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa ha preocupat els seus després de la confessió. | Telecinco

Per això, Ana Rosa ha estat contundent a l'hora de dirigir-se a l'audiència perquè vagi amb compte amb aquest tipus d'estafes. Els ha deixat clar que, en el cas que els regalin alguna cosa sense motiu, no en facin cas.

«Desconfiïn, perquè ningú regala res», ha deixat clar la presentadora

«Quan diguin que els regalaran alguna cosa, desconfiïn: ningú regala res», ha dit Ana Rosa, que s'ha absentat abans de la seva feina, ja que havia de fer unes gestions personals. Això no li ha permès estar amb Joaquín Prat al 'Club social', una de les seccions que més audiència té a 'El Programa de Ana Rosa'.

Sens dubte, l'espai presentat per la veterana periodista madrilenya va fer ahir la tasca de servei públic i va servir, amb seguretat, a molts espectadors massa confiats. Per desgràcia, aquestes bandes estan proliferant en els darrers anys. Tot i que moltes d'aquestes s'estan desarticulant, gràcies a la policia i a la col·laboració ciutadana, clau en aquest tipus d'operacions.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!