Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin, llest per donar la notícia que pot accelerar el divorci

Iñaki Urdangarin només pensa a formalitzar la seva situació després del que ha passat

Iñaki Urdangarin és cada cop més a prop de la solteria, de dissoldre legalment el seu matrimoni amb la infanta Cristina de Borbó. L'exduc de Palma ha conegut una circumstància que acceleraria els plans de vida en comú amb la persona amb qui manté una relació sentimental. Un fet que s'ha produït abans del previst i que beneficiaria la situació actual d'Iñaki Urdangarin i la nova parella.

Es va comentar al principi que no es produiria fins al juny passat, data en què la filla menor, Irene Urdangarin, arribarà a la majoria d'edat. Pel que sembla, el mes que es pensava fer la firma del divorci podria ser setembre. Iñaki i Cristina tindrien previst posar la seva firma al conveni regulador a Espanya davant de notari.

En aquest cas, no caldria rebre el vistiplau d'un jutge. A l'acord, de caràcter privat, la germana de Felip VI busca garantir el silenci del pare dels seus fills. Previsiblement, serà en aquell moment quan Iñaki Urdangarin i la seva actual parella, Ainhoa Armentia, prenguin la decisió de viure junts.

Iñaki Urdangarin vol accelerar els tràmits per avançar en la seva nova relació

Tot i això, va transcendir fa uns dies que Ainhoa Armentia ja és una dona divorciada. Segons confirmava la revista Hola! Ainhoa ja ha signat els papers amb el seu primer marit, Manuel Ruiz, amb qui va estar casada 19 anys.

L'exparella, amb qui té dos fills en comú, manté bona relació. Se sap, també, que Iñaki Urdangarin ja coneix els fills adolescents d'Ainhoa, amb qui ha compartit temps en la intimitat de casa seva.

La nova situació legal d'Ainhoa podria canviar els plans previstos. Segons assegura la periodista Marisa Martín Blázquez, Urdangarin tindria la intenció d'accelerar els tràmits legals que canviarien el seu estat civil. Aquesta mateixa setmana s'hauria desplaçat a la capital per reunir-se amb responsables de Casa Real.

Fotomuntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia
Iñaki Urdangarin voldria formalitzar la relació amb la parella actual | Catalunya Diari

L'exjugador d'handbol vol dissoldre com més aviat millor la seva situació amb la germana del Rei Felip VI. Hi ha la possibilitat que Iñaki vulgui casar-se amb la seva nova companya sentimental. L'únic impediment, ara, seria que continua casat legalment amb Cristina de Borbó.

L'exduc de Palma sent que la seva situació li impedeix trobar feina

Mentre resol els assumptes legals relacionats amb el matrimoni amb la infanta, Iñaki Urdangarin continua sense feina. Segons ha explicat l'advocat de l'exesportista, Mario Pascual Vives, a Sonsoles Ónega, la nova situació legal provocarà canvis importants a la seva vida. El lletrat es refereix a la situació laboral de l'exduc de Palma.

Imatge d'Ainhoa Armentia
La parella d'Iñaki Urdangarin ja és una dona divorciada | Europa Press

A Iñaki Urdangarin el preocupa «la possibilitat efectiva de poder trobar una feina, una activitat que l'ompli tots i cadascun dels dies». A més, ha indicat que «no s'ha pogut aconseguir encara». Segons Pascual Vives, el passat d'Iñaki el perjudica a l'hora de trobar feina.

«Haver estat gairebé tres anys a la presó afecta sens dubte. Quan se surt el que es busca és intentar oblidar la situació que s'ha patit i viscut i refer la vida. Dins d'aquests elements, la vida professional ajuda molt a poder avançar, lamentablement , això avui no s'ha pogut aconseguir».

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki Urdangarin vol reprendre la vida professional | GTRES

Unes paraules, les de l'advocat de l'encara marit de la infanta, que evidencien la necessitat d'Urdangarin de posar punt final al seu matrimoni. Tot i això, el tema econòmic no és un assumpte que hagi d'inquietar l'excunyat del rei Felip VI. La infanta Cristina li abonaria una quantitat vitalícia per evitar la temptació d'explicar intimitats de la família reial en un llibre o als mitjans de comunicació.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!