Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana confirma que els rumors sobre Joaquin Prat són certs

Al periodista cada cop li costa més portar una vida normal a causa de la lumbàlgia que pateix

Ana Rosa Quintana es troba en un moment molt especial. I és que el 25 de juny, la mítica presentadora dels matins de Telecinco va reaparèixer públicament després d'haver estat allunyada del focus mediàtic degut al càncer que li van diagnosticar l'octubre passat.

La periodista no es podia perdre aquest esdeveniment tan especial de la seva productora, Unicorn Content. La festa d'estiu, que es va fer dissabte passat, va ser un èxit rotund. No només perquè va anar molt bé, sinó perquè Ana Rosa tornava a estar davant de les càmeres i tenia molt bon aspecte.

Ana Rosa Quintana, notablement il·lusionada, va posar davant dels fotògrafs amb els seus companys i amics de professió. A més, va sorprendre amb un canvi d'imatge: portava el cabell molt curt i tenyit de ros platí. Un look estiuenc que l'afavoreix molt.

Sens dubte, la festa d'Unicorn Content va ser tot un esdeveniment que no oblidarà mai. Ara, però, la presentadora està preocupada per un amic seu. Tot indica que el conegut periodista Joaquín Prat no està passant una bona època.

El problema de salut de Joaquín Prat

Joaquín Prat, un dels presentadors substituts d'Ana Rosa al seu programa, ha fet saltar totes les alarmes. I és que ahir, 30 de juny, no es va presentar a la feina i ningú en va donar explicacions.

Patricia Pardo, una altra de les encarregades de conduir l'espai, es va quedar més estona a plató per ocupar el lloc del seu company. La periodista, que presenta notícies d'actualitat i successos, ahir també es va fer càrrec de la secció de crònica social de Prat.

Però no només va haver de substituir el periodista ahir, sinó que dilluns, 27 de juny, també ho va haver de fer. I és que segurament, després d'assistir a la festa d'Unicorn, el presentador estava indisposat pel problema que pateix.

Joaquín Prat
Joaquín Prat ha faltat a la feina perquè no es trobava bé | Mediaset

Joaquín Prat més d'una vegada ha explicat que té lumbàlgia. Una condició de salut que li impedeix fer vida amb normalitat, ja que constantment li genera molèsties.

La lumbàlgia és un dolor que se situa a la part baixa de l'esquena, concretament a la lumbar. Així doncs, el fet que Joaquín no hagi anat a treballar es deu a aquest problema.

És més, el 28 de juny va confessar en directe alguns detalls de la situació en què es troba. La secció que presenta va arrencar amb unes paraules demolidores del periodista: «Perdonin que estigui tan rígid, però és que tinc lumbàlgia».

Sens dubte, unes paraules que van deixar en xoc tots els espectadors presents, però que no van sorprendre gens les persones més properes a Prat.

Joaquín Prat, il·lusionat amb la tornada d'Ana Rosa

No hi ha dubte que el presentador pateix molt per la lumbàlgia. Fa temps que arrossega aquest problema, que sembla que no té cura.

Com que últimament té dolors molt forts, el presentador no pot anar a treballar amb normalitat. També és possible que hagi faltat a la feina perquè ja ha començat les vacances, com Ana Terradillos, companya seva de programa.

Primer pla de Joaquín Prat.
Joaquín té ganes que l'Ana Rosa torni | Europa Press

Per sort, no tot són males notícies, perquè, a part d'haver renovat contracte amb la cadena, l'altre dia va confirmar que la seva estimada Ana Rosa tornarà al setembre. «Tornarà molt aviat. Podem dir que al setembre ja serà aquí», avançava.

«Ja comença a fer vida normal», va afegir. I és que, tal com Ana Rosa va assegurar, el diagnòstic és favorable. Així doncs, sembla que ja no hi ha impediments perquè 'la reina dels matins' torni a agafar les regnes del seu programa.