Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera.

Un nou engany a 'Supervivientes' cabreja al públic: va passar al final

'Supervivientes' ha tornat a provocar l'enuig dels seus espectadors

Supervivientesno ha deixat de crear polèmica i de generar malestar entre els seus espectadors per diferents raons. I, precisament, l'últim enuig es va produir ahir mateix. El que va passar és que, una vegada més, el 'reality' va optar per no fer les nominacions en directe, sinó que s'emetin aquesta nit de divendres.

Supervivientes i l'enèsim malestar que provoca entre els seus incondicionals

El concurs de supervivència va tenir ahir a la nit una gala plena de moments. Entre aquests va destacar l'expulsió de Kiko Matamoros i l'absència de Jorge Javier. Però a ells se'n va sumar un altre que va provocar el gran enuig de l'audiència.

El que va passar va ser que a la recta final de la vetllada, quan el públic esperava amb ànsia les nominacions, es van adonar que no s'emetrien. Carlos Sobera, el presentador substitut, va ser qui va informar que aquestes podrien veure's aquesta nit a Telecinco. Una decisió que no és la primera vegada que es produeix durant l'edició.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
A la gala de Supervivientes es va anunciar que no s'emetrien les nominacions | Mediaset

Així, durant diverses setmanes es va optar per donar cabuda a les puntuacions dels concursants divendres a la nit. Una estratègia que el públic rebutja del tot, però que té una clara intenció per part de Telecinco. I aquesta no és altra que poder 'restar-li' audiència al seu rival d'Antena 3, el programa La Voz Kids.

D'aquesta manera, a partir de les 22:00 serà quan els incondicionals del format podran veure com els participants donen els seus punts i, alhora, sortiran de dubtes sobre els quals resulten ser els nous nominats de la setmana.

Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
Supervivientes emetrà avui les nominacions | Mediaset

Supervivientes rep els atacs dels espectadors

El 'reality' de supervivència va ser tendència ahir a la nit a les xarxes socials, però més encara quan es va descobrir el que havia decidit. Quan va comunicar que les votacions s'emetrien avui va ser quan Twitter 'va cremar', ja que van ser moltes les persones que no van dubtar a donar la seva opinió. I la veritat és que la majoria va optar per criticar aquesta decisió.

D'aquí van poder llegir-se missatges com a «I aquesta merda de deixar les gales a mitges?» o «Una altra vegada les nominacions per demà. Ens teniu molt farts».

En aquesta mateixa línia hi va haver altres comentaris com el següent: «Acaba de dir que el programa s'acaba i que demà segueix? Això és acollonant». I altres exemples és aquest: «Una altra vegada marejant l'audiència amb les nominacions? No teniu vergonya. Us mereixeríeu perdre tota l'audiència, que poc respecte a les persones que us veuen».

Molts seguidors de Supervivientes es van mostrar tan enfadats que fins i tot van arribar a 'amenaçar' Telecinco amb no veure la gala d'avui. De fet, van deixar-ho de manifest amb missatges com aquest: «Una altra vegada tallen la gala? Doncs demà amb mi no compteu. Això em sembla una presa de pèl».

A més a més, van dir: «Torna a marejar els espectadors i aquesta setmana les nominacions demà. A sobre gravades perquè ho graven ara, però es pensen que som ximples? Doncs demà veig Netflix i ja m'assabentaré per aquí (Twitter)».

Fins i tot, alguns fans del programa han deixat de manifest el seu malestar perquè, al final, en passar les votacions divendres s'acaben filtrant abans.

I la veritat és que ahir a la nit ja hi va haver qui, al·legant les seves fonts, va revelar els noms dels quals resultaran nominats. Aquests suposadament seran Yulen, Anabel, Ana Luque i Nacho Palau. Això sí, caldrà esperar la gala d'avui per saber si aquests rumors tenen raó o no.