Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un 'blazer' vermell

Ana Rosa Quintana deixa clar que no tornarà a Telecinco i explica per què

L'equip d'Ana Rosa Quintana explica la veritat

L'equip d'Ana Rosa i els espectadors han trobat a faltar una col·laboradora durant aquestes setmanes. Tot i això, s'ha acabat el misteri, perquè ja han explicat on és, per què no ha tornat a la televisió i la seva data de tornada.

Aquesta persona va desaparèixer enmig d'una polèmica que l'afectava directament produïda a la festa nadalenca de la productora d'Ana Rosa Quintana. Encara que al principi va donar la cara, després no se n'ha tornat a saber res més. Fins i tot, quan ella ha estat la protagonista que ha revifat la guerra entre productores.

Per a ningú és un secret, ja que Unicorn Content d'Ana Rosa Quintana i La fábrica de la tele no tenen bona relació. Malgrat que treballen per a la mateixa cadena, es treuen exclusives i es roben col·laboradors, raons que també han afectat l'audiència i les dades posteriors.

Ana Rosa Quintana
La productora d'Ana Rosa tampoc ha tingut bones xifres. | TELECINCO

Telecinco finalitzarà l'any amb la pitjor dada de la història quant a audiència. El seu canal secundari, Cuatro, també recollirà la pitjor dada en audiències. Aquest any no ha estat un de fàcil per a la cadena i, no obstant això, continuen deixant marxar col·laboradors i presentadors que donarien molt de si.

Per exemple, Toñi Moreno és de l'última de la qual es va parlar molt, ja que les negociacions estaven molt avançades amb Televisión Española després de quedar-se sense cap projecte a Telecinco. Van cancel·lar Déjate querer, però no li van tornar a assignar cap projecte, per la qual cosa Mediaset podria deixar-la marxar fàcilment.

La productora d'Ana Rosa la troba a faltar

En efecte, parlàvem d'Alba Carrillo. Des del seu presumpte petó amb Jorge Pérez i tota la polèmica que s'ha format, Alba sempre ha donat la cara. Tanmateix, ara fa un parell de setmanes que no apareix per la pantalla petita.

Joaquín Prat, que està substituint Ana Rosa al seu programa per les vacances nadalenques d'aquesta, s'ha preguntat on és Alba i per què no ha tornat. «On és Alba? Jo la trobo a faltar a Ya es mediodía i no en sé res», ha exclamat el presentador.

Imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'
On està Alba Carrillo després de la polèmica? | Telecinco

Doncs bé, Alba no apareix per Telecinco des que va fer el famós 'polideluxe' a Sálvame, però tot té una raó. Sandra Aladro, una periodista que era a taula, tenia resposta a la pregunta del substitut d'Ana Rosa Quintana.

«Jo sé que ha estat molt preocupada aquest Nadal pel seu fill. Va tenir una caiguda molt forta, es va trencar el nas i es va destrossar la cara. Ha estat molt pendent d'ell i, de moment, aquest és el pla en què ella vol seguir, a casa seva», va explicar l'amiga d'Alba davant la mirada atenta dels seus companys.

Tornarà als programes d'Ana Rosa Quintana?

Ara la qüestió és senzilla: quan tornarà Alba als platós? Segons la informació que té Sandra Aladro, no ho farà aviat. De fet, potser no tornarà amb Ana Rosa Quintana.

Encara que el seu fill ha estat una raó de pes, la veritat és que hi ha més motius segons ha explicat la periodista. «D'aquí a un mes, té els exàmens de l'últim curs de Criminologia, que ja s'acaba. És la seva prioritat ara mateix: estudiar i centrar-se».

Així, va confirmar davant l'atònita mirada de Joaquín Prat, substitut d'Ana Rosa Quintana, que «no té al cap un retorn immediat».

A més a més, també cal recordar en aquesta història les paraules que va pronunciar l'equip del Mediafest, on va actuar Alba: «Dimecres a última hora de la tarda ens comunica que no vol cantar, que no vol participar en el Mediafest, que vol retirar-se de la televisió».

Tot i això, al final, va actuar i l'endemà va fer el 'polideluxe', però el missatge del programa era contundent: «Ha decidit apartar-se i està rebent pressions del seu entorn perquè deixi la televisió».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp