Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Els fills de Nacho Palau, en xoc: acaben de perdre una persona molt especial

Nacho confia que superin aviat aquest dur revés

Nacho Palau no està travessant el seu millor moment vital a causa del tractament contra la malaltia que el té lluitant sense descans des de l'estiu passat. No es rendeix, encara que pel camí ha d'assumir certs canvis a la seva vida que han destrossat els seus fills, els seus pilars més importants.

Un maleït càncer va sobresaltar el tercer finalista de Supervivientes 2022 només tornar de l'aventura d'Hondures. El cas és que la seva vida ha canviat totalment per a desgràcia de l'escultor i de la seva família.

La veritat és que aquest any que viu l'ex de Miguel Bosé no està sent gens senzill. Després de diagnosticar-li aquell càncer de pulmó a l'agost després de tornar dels Cayos Cochinos, la seva vida feia un gir radical.

Ara, malgrat trobar-se al final del seu tractament, les notícies que arriben sobre una part fonamental de la seva existència no són gens positives.

Els fills de Nacho Palau trencats perquè han perdut un referent

La relació actual amb la seva parella, el xilè Cristian Villela, no passa pel millor moment, segons ha transcendit les últimes hores. Així ho ha deixat clar un conegut mitjà digital, El Español.

Ja fa un parell de mesos es va comentar que tots dos podrien estar travessant una forta crisi. No obstant això, poques hores després de sortir aquest rumor, l'escriptor valencià ho va negar a través d'unes històtories al seu compte d'Instagram.

Segons revela aquesta informació, «han estat petites coses, picabaralles» en el dia a dia, que han estat com a pedres en el camí perquè aquesta relació vagi a menys. A més, també haurien succeït certes picabaralles amb els seus familiars que han augmentat més aquesta crisi de parella.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau sap que travessen una greu crisi. | Instagram @nachopalau

«Hi ha certa tensió i algun frec entre Cristian i la germana de Nacho, Maloles Chornet», apunta El Español. Per agreujar més aquesta suposada crisi en la parella, Cristian ha agafat el camí del mig i se n'ha anat per Nadal al seu país natal per passar aquestes festes.

S'accentua la crisi entre Nacho Palau i la seva parella

Això sí, les últimes hores hem vist com Cristian publicava una història en què deia «bye, bye, Santiago». Sembla que la seva estada a la capital xilena hauria finalitzat, sense cap dubte. No sabem si té pensat tornar a Espanya la nit de Cap d'Any per estar amb el seu xicot o si la crisi amb el valencià s'accentua encara més i continua per Amèrica del Sud.

La veritat és que tot i no ser definitiva aquesta crisi, la ruptura podria estar més a prop del que pensem. «Volen fer les coses amb maduresa i com cal, també pels nens, que tenen un gran afecte a Cristian», expliquen.

Nacho sap que tindrà el xilè per sempre

Cal ressenyar que tant els fills biològics de Nacho, Yvo i Telmo, igual que Diego i Tadeo, els de Miguel Bosé, estan patint molt pel seu pare. No volen veure'l malament sentimentalment, perquè saben que està passant uns mesos realment durs.

Això sí, encara que finalment es produeixi l'adeu, Nacho sap que sempre tindrà Cristian per a tota la vida. Ell ha estat a les verdes i a les madures en tot aquest procés que està vivint el segon semestre del 2022 després de l'aparició del càncer.

«Ell hi ha estat i hi és al cent per cent per als trasllats, les visites i els tractaments. Les coses com són, Cristian s'ha portat de 10, una altra cosa són altres coses», assegura la font que ha parlat amb aquest mitjà digital.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp