Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Fa tremolar les parets de Telecinco: La denúncia en públic d'Ana Rosa

La presentadora ha tornat a atacar el govern de Pedro Sánchez amb unes dures afirmacions

Ana Rosa Quintana és una presentadora sense pèls a la llengua. La veterana periodista aprofita qualsevol ocasió en el seu programa de Telecinco per expressar lliurement la seva opinió, independentment de les polèmiques que pugui fer esclatar.

Encara que Ana Rosa Quintana té molt poder dins la cadena, no és d'estranyar que les parets de Telecinco tremolin cada vegada que la presentadora es posiciona políticament d'una forma tan clara.

Ana Rosa Quintana carrega contra el govern de Pedro Sánchez

Tot i que la periodista defensa el concepte de neutralitat informativa, la veritat és que els seus continus atacs al govern de Pedro Sánchez, especialment durant la pandèmia, l'han posicionat a favor del PP. Així, Ana Rosa Quintana ha estat la primera a criticar la gestió de la crisi sanitària realitzada pel govern, arribant a atacar a Fernando Simón i a defensar a Isabel Díaz Ayuso en els seus continus enfrontaments amb l'executiu de Pedro Sánchez.

No obstant això, l'últim atac ha estat més contundent que mai. La periodista ha acusat al govern d'intentar donar un cop d'estat amb la seva renovació del Consell General del Poder Judicial. «Ara els cops d'Estat no són com abans, ara els cops d'Estat es fan des de dins» va assenyalar la periodista per tancar el debat generat per l'intent del president de modificar el sistema de majories que es necessita per renovar la cúpula del poder judicial.

El canvi en el Consell General del Poder Judicial indigna a Ana Rosa

El Consell General del Poder Judicial, presidit per Carlos Lesmes, es manté en funcions des de fa dos anys per les negociacions sense destí entre el PSOE i el PP. Ara, el Govern pretén canviar el sistema d'elecció per evitar passar pel Consell de Ministres, un canvi al qual s'oposa l'oposició en bloc.

El programa d'Ana Rosa va donar la seva opinió sobre aquest assumpte el dimecres 14 d'octubre, quan posaven sobre la taula l'exemple del que ha passat a Polònia. «És que ja ens comparen amb Polònia!» va esclatar Ana Rosa en ple directe. El debat es va traslladar des del programa de Telecinco a les xarxes socials, on els usuaris han mostrat el seu suport i rebuig a les declaracions de la presentadora.