Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana descobreix en secret el motiu del divorci

Ana Rosa Quintana ja coneix la raó de la ruptura total

Ana Rosa Quintana és una veterana dels mitjans de comunicació. Al llarg de les quatre dècades que porta treballant al món del periodisme ha conegut molts companys. Alguns que, des de fa anys, han esdevingut grans amics.

Ana Rosa Quintana fa un temps que està allunyada de la televisió per culpa del càncer que li van detectar fa uns mesos. Tot i això, sap que pot comptar sempre amb aquelles persones que han estat recolzant-la en els pitjors moments de la seva malaltia.

Per exemple, ens referim a un dels membres de 'El programa de Ana Rosa' que fa molts anys que treballa amb ella. Una persona que ha mostrat el seu costat més proper quan la madrilenya ho ha requerit, i no és cap altre que Joaquín Prat.

Ana Rosa Quintana descobreix el motiu real del divorci

L'actual conductor del 'Club social' al programa de Telecinco és un home que té per costum xerrar amb Ana Rosa. La veritat és que solen explicar-se el més íntim de les seves vides. I és que tots dos tenen una confiança que ha anat creixent amb el pas dels anys.

Muntatge Yolanda Bravo i Joaquin Prat
Yolanda Bravo es va separar de Joaquín Prat al 2021 | GTRES

Tots dos són grans amics i la presentadora sap que Joaquín Prat pot consultar qualsevol tipus de dubte sobre la seva vida professional i personal.

El cas és que fa uns mesos va sortir a la llum que el presentador s'havia separat per fi de la que fos la seva dona durant 12 anys, Yolanda Bravo.

Ana Rosa coneix tota la veritat de la ruptura

Una notícia que Prat no va poder amagar i sobre la qual va ser preguntat pels reporters, malgrat que aquest se sentia incòmode en referir-se al tema. Finalment, el comunicador va donar la cara al programa on treballa cada dia i es va referir a una cosa de la que no vol parlar en profunditat.

Muntatge amb fotos de Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat.
Joaquín Prat és amic íntim d'Ana Rosa. | Telecinco

Amb tot, Joaquín Prat va agafar el toro per les banyes i va parlar sobre la seva separació de Yolanda Bravo, encara que li costés fer-ho en directe. Això sí, ha deixat clar que no entraria de ple en el tema, ja que opina que aquest és un assumpte merament privat.

El cas és que el presentador de 'Cuatro al día' ha confessat que la seva situació actual amb Bravo s'ha de quedar com està. No vol treure a lluir cap assumpte íntim. «Es parla de moltes coses, però jo no parlo de res, però això només ho sabem qui ho ha de saber i jo».

El periodista de Mediaset, que ha posat bona cara malgrat tot, ha reconegut que se sent «feliç». A més, a banda de ser «un home separat», és una persona que «viu el present mirant el futur».

Joaquín Prat no va poder amagar la notícia de la seva separació

Cal recordar que la notícia de la separació de Prat i Bravo va sortir a la llum el mes d'agost passat. Concretament, va ser Semana la publicació que va destapar que el periodista havia acabat la història d'amor amb la seva última parella. Una dona que amb prou feines va veure l'estiu passat durant les vacances a Mallorca.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat a 'El programa de Ana Rosa'   | Mediaset

Prat i Bravo van iniciar la seva relació el 2009, just l'any en què el periodista va fitxar per 'El programa de Ana Rosa'. Des de fa un temps, el comunicador també presenta un altre programa a les tardes, 'Cuatro al día'.

Una agenda que gairebé no deixa espai per a la seva vida personal. I aquesta podria haver estat la raó, segons la revista, de l'inici de la fi de la seva llarga història amb la seva exdona.

Val a dir que gràcies a aquesta relació, tots dos van tenir un fill, si bé és cert que hi ha hagut tres fills més que Yolanda va aportar d'una història passada.