Fotomuntatge de Fernando Tejero i Dani Martín

Miriam, la germana morta de Dani Martín que va viure amb Fernando Tejero

Dani Martín va perdre la seva germana l'any 2009 a causa d'un infart cerebral

Dani Martín va ser el protagonista indirecte del programa d'aquest passat dijous a 'El Hormiguero'. I és que el cantant madrileny va sortir diverses vegades a col·lació al llarg de l'entrevista que van oferir els actors Fernando Tejero i Óscar Jaenada, els darrers convidats de la setmana.

Els actors promocionaran la pel·lícula 'La piel en llamas', a estrenar el proper 27 de maig. Aquesta història versa sobre un fotògraf que torna al país conflictiu on va fer una fotografia que li va donar la fama per recollir un premi per aquesta. El que és inesperat de la història és que en aquest lloc algú vol acabar amb ell.

Així va sorgir l'amistat entre Fernando Tejero i Dani Martín

Entre els temes de l'entrevista, n'hi va haver que molta gent amb prou feines coneixia, i és la relació d'amistat entre Dani Martín i Fernando Tejero. L'actor nascut a Còrdova, que va deixar la peixateria del seu pare per anar a viure a Madrid, va conèixer el cantant a l'Escola de Cristina Rota.

Imatge de Fernando Tejero al programa d'El Hormiguero
Fernando Tejero va parlar sobre el seu amic Dani Martín a 'El Hormiguero' | Atresmedia

El cas és que tots dos van congeniar des del minut u. Per això, la família de Dani Martín el va convidar a deixar la pensió del carrer Doctor Cortezo on residia per instal·lar-se a casa seva.

La germana morta de Dani Martín va viure un temps amb l'actor

«Un dia es va presentar amb un bitllet de 10.000 pessetes (60 euros) que li havia donat la seva mare per a mi i em va dir: 'Fes les maletes que vens a casa meva'. Vaig estar un temps vivint a casa de Dani amb els seus pares i amb la seva germana Miriam», va revelar Tejero.

Recordem que la germana de Dani Martín va morir fa 13 anys. El febrer de 2009, la vida de Martín va patir un dur revés. Quan tenia 32 anys, va veure com perdia la seva germana Miriam, als 35, que va morir de sobte a causa d'un infart cerebral.

Primer pla de Dani Martín en un fotoreclam
Dani Martín va perdre la seva germana fa anys | GTRES

El cas és que la bona amistat entre aquests artistes els ha portat fins i tot a pujar junts a un escenari. L'andalús ha estat a diversos concerts de Dani Martín, amb qui ha cantat la cançó 'Contigo' en algunes ocasions.

A més a més, aquest dijous a 'El Hormiguero', Pablo Motos també va voler treure a la palestra un compte pendent que Tejero té amb el seu amic Dani Martín. El programa va recórrer a la videoteca per emetre el que va passar a l'última visita del cantant.

I és que Dani Martín va deixar tothom sense paraules per la gran capacitat que va mostrar per imitar la veu de Tejero «acabat d'aixecar». Una anècdota que va provocar la reacció de Tejero amb un exabrupte que segur que el seu amic el perdonarà. «Quin cabronàs», li va deixar anar el convidat.

Una amistat que s'allarga fins als 25 anys

Quan tots dos van complir 24 anys des del dia que es van conèixer, l'actor cordovès li va dedicar un bonic 'post'. Una emotiva carta que va deixar ben clar la gran estima que es tenen. I és com sempre diuen, no són amics sinó «germans».

Fernando Tejero somrient
Fernando Tejero considera a Dani Martín un dels seus millors amics | GTRES

«Vint anys fa de la nostra primera trobada, de les nostres primeres rialles, les nostres batalles junts, unes perdudes i altres guanyades, però aquí seguim lluitant».

«Cada vegada que et veig, de vegades amb més o menys freqüència, és cert que se m'estova el cor pel qual és viscut. Però, sobretot, perquè tinc la seguretat que si et necessito et tindré sempre, igual que tu a mi», continuava.

«Ets un lluitador amb un carisma brutal i vas néixer per fer el que fas, per regalar el que regales, aquesta nit ho he tornat a comprovar. T'estimo, germà», li dedicava Tejero al seu amic Dani.