Imatge d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, devastada per perdre l'home que ha tingut al costat fins ara

Ana Rosa Quintana no esperava rebre aquesta notícia tan greu en mig de l'estiu

Ana Rosa Quintana té previst incorporar-se a la feina al setembre. Si tot va bé i no hi ha cap contratemps amb la seva malaltia, la presentadora vol tornar a posar-se davant de les càmeres tan aviat com sigui possible.

Després dels dies de descans que viu ara, el pla d'Ana Rosa no era cap altre que passar un agost a mig gas. Així doncs, es tracta de combinar el descans estival amb les gestions com a presidenta de la seva pròpia productora.

I és que Ana Rosa té per davant un gran repte aquesta temporada. Mediaset confia en ella com a gran carta per millorar les dades d'audiència de la cadena. Ho tenia tot preparat i planificat i comptava amb un equip de primera per a aquesta remuntada.

Però els últims esdeveniments han caigut com un gerro d'aigua freda sobre la madrilenya. I l'última pèrdua que acaba de conèixer, que a més també l'afecta personalment, han capgirat les coses abans de començar.

Ana Rosa Quintana perd la seva persona de confiança

Ana Rosa Quintana ha tingut un gran avantatge durant aquests mesos en què ha estat obligatòriament retirada. El programa s'ha mantingut com el més vist dels matins, gràcies a tres presentadors.

Joaquín Prat, Ana Terradillos i Patricia Pardo s'han posat al capdavant de l'espai durant aquests mesos, una cosa que ha tranquil·litzat molt Ana Rosa. S'ha pogut centrar exclusivament a recuperar-se, sabent que la resta estava en bones mans.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Aquesta imatge d''El Programa de Ana Rosa' ja no es repetirà la temporada que ve. | Mediaset
 

Joaquín Prat, qui a més és amic personal d'Ana Rosa, havia de començar ara una temporada de certa estabilitat, al costat de 'la cap'. Tot i això, el terratrèmol que està afectant aquests dies a Telecinco ho ha capgirat tot.

Sonsoles Ónega ha anunciat, de mala manera, segons fonts properes, que se'n va a Antena 3. Era una de les presentadores amb un paper estratègic i això ha obligat tothom a moure fitxa.

Així doncs, Joaquín Prat serà l'encarregat de substituir Sonsoles Ónega en una franja delicada i amb força competència, la del migdia. Joaquín es veu obligat, d'aquesta manera, a deixar Ana Rosa, que perd una de les seves cares més estimades i emblemàtiques.

Joaquín Prat, l'últim moviment que no s'esperava

Ana Rosa està treballant de pressa per quadrar la graella i no deixar res a l'atzar. Després d'un dia ple trucades i reunions als despatxos, Prat perd també un dels seus programes més estimats, Cuatro al día.

Així ho afirma la revista Semana. Inicialment, el presentador havia de compaginar Ya es mediodía a Telecinco i Cuatro al día, a la tarda a Cuatro. No obstant això, a Prat el releguen del programa que més li agradava, que presentava des del 2019.

«Totes les parts hi han estat d'acord perquè no tenia cap mena de sentit que es mantingués en dos formats similars, que s'emeten amb tan poc temps de diferència».

Joaquín és un home de la casa i sempre hi ha remat a favor, principalment en les situacions més adverses. És per això que tant Mediaset com Ana Rosa Quintana el volen premiar amb l'espai on es pugui lluir més. Tampoc volen cremar-lo, són conscients que cal començar el setembre amb la casa ordenada i les piles ben carregades.

Sonsoles Ónega i Joaquín Prat
Ana Rosa Quintana, obligada a apartar del seu costat el seu home de confiança per culpa d'Ónega. | GTRES
 

Pel que fa a Ónega, molts parlen de «traïció», ja que no havia comunicat absolutament res fins que no ha tingut tancat el seu contracte amb Antena 3.

Això és especialment greu quan fa quatre dies es fotografiava amb Joaquín i amb Ana Rosa, mentre ja negociava a la seva esquena. «Joaquín s'ha assabentat de la marxa de Sonsoles alhora que la resta d'Espanya. No ha tingut temps ni de gestionar-ho quan ja s'havia anunciat la seva incorporació com a presentador de Ya es mediodía».

Així i tot, Ana Rosa Quintana té molt clar que no deixarà que res ni ningú enteli la seva tornada a la televisió.