Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana li dona una oportunitat i decideix compartir-hi la seva empresa

Ana Rosa Quintana fitxa Emma García per al seu nou programa

El comiat de Viva la vida va ser molt accidentat el mes de juliol passat. El programa conduït per Emma García abandonava Telecinco. I amb ell, tots els col·laboradors habituals que s'asseien cada cap de setmana per comentar l'actualitat. Alguns ja han aconseguit tornar a trobar el seu lloc a la petita pantalla.

Fa només uns dies es confirmava el fitxatge d'Avilés a Sálvame i, més tard, el d'Alejandra Rubio al debat de Pesadilla en el Paraíso.

Tot i això, tots especulaven amb el futur de la presentadora de Viva la vida. Emma García es quedava sense programa, i aleshores era força incert quin seria el nou projecte en què s'embarcaria. Ara tot apunta que la veterana presentadora ja té nou projecte, i serà gràcies a Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana ofereix un nou programa a Emma García

El passat 2 de novembre, Ana Rosa Quintana explicava a l'audiència que patia un càncer de mama i que s'havia de retirar per començar el tractament:

«M'han detectat un carcinoma en una mama. Afortunadament, està localitzat, no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens. Espero que tot tingui un final feliç», explicava la periodista veterana.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana va anunciar el passat mes de novembre que tenia càncer de mama | EUROPA PRESS

Després d'uns mesos allunyada de la televisió, Ana Rosa Quintana està disposada a tornar a presentar. Tot indica que d'aquí a molt poc 'La reina de las mañanas' tornarà a agafar les regnes del programa.

«Molt aviat es trobaran amb l'ànima d'aquest equip, amb la capitana del vaixell, amb qui posa nom al programa, amb qui porta sempre el timó amb mà ferma, amb Ana Rosa Quintana. (…) D'aquí a molt poc seràs aquí, que és on has de ser», comentava recentment Joaquín Prat.

Patricia Pardo també va voler dedicar-li unes paraules i sumar-se al missatge d'ànims de Prat: «Ana, no saps com t'estima aquest equip i tots els espectadors. A ells, no podem oferir-los la millor versió perquè aquesta és quan ella és aquí, però sí que els oferirem un producte excel·lent», comentava Pardo.

D'aquesta manera, la presentadora gallega deixava clar que era impossible reemplaçar el buit que havia deixat aquests mesos durs. La veritat és que s'esperava que Ana Rosa es reincorporés amb l'arribada de la nova temporada. Especialment, per les paraules que va dir Joaquín fa uns mesos: «Tornarà molt aviat, ho sé. Podem dir que al setembre ja estarà aquí, n'estic segur».

Tot i això, la nova temporada ja ha començat, i això no ha passat. La veritat és que la tornada d'Ana Rosa Quintana continua sent un misteri. Amb tot, el que sí que és clar és que des de la seva productora, Unicorn Content, ja s'estan movent nous projectes.

Un d'ells serà el nou format Ya es fin de semana, i la presentadora serà Emma García. Segons ha revelat la revista Semana, després de la cancel·lació de Viva la vida, Emma ja sabia que aquest nou projecte l'estava esperant al setembre.

Emma García primer pla
Emma García tornarà a presentar un nou programa a Telecinco | GTRES

Diversos portals han difós la notícia i afirmen que el programa té pensat estrenar-se el pròxim 25 de setembre. El format seguirà la línia de Ya es verano. Es tractaran temes d'actualitat, però sempre tenint les notícies del cor com a plat principal:

«L'actualitat, la crònica social, l'entreteniment i la força del directe constituiran l'essència d'aquest nou format. El programa comptarà amb entrevistes i amb convidats destacats del món del cor», així ho feia conèixer Telecinco a la seva nota de premsa.

▶️ Vídeo del dia