Primer pla de Norma Duval.

Norma Duval perd la por i revela el que sempre ha amagat de Carmen Sevilla

Norma treu a la llum una cosa oculta del passat

Norma Duval torna de nou a la primera línia mediàtica. Sí, perquè la seva participació a MasterChef Celebrity l'ha tornat a la televisió després d'un temps apartada. I ningú pot passar per alt la seva gran popularitat en el passat, sent una de les cares més conegudes de la dècada dels 80.

La vedette i presentadora estava molt cotitzada al seu moment. De fet, les cadenes se la rifaven i els contractes li plovien per tot arreu. Especialment, va irrompre amb molta força a Telecinco, on va aconseguir fer-se un forat.

Però el que mai va revelar Norma és el projecte que li havien presentat. Volien que es posés al capdavant del Telecupón, un dels formats amb més èxit de l'època. En el seu lloc, acabarien apostant per l'emblemàtica Carmen Sevilla, que va aconseguir guanyar-se l'afecte dels espectadors amb la seva gràcia i les seves badades.

Cal dir que cada vegada se'l veu més a la petita pantalla. Això sí, només accepta projectes que el convencin. Al llarg dels últims mesos ha participat a Mask Singer i El Desafío, a més del reality de cuina.

Procura vincular-se a formats blancs on li donin l'oportunitat de gaudir i posar-se a prova. Ara com ara, mai se l'ha vist en cap espai del cor, ja que sap que entrar-hi resultaria molt perillós per tot el que comporta això.

Captura d'imatge del programa on surt Norma Duval.
Norma Duval va parlar sobre un projecte professional que va rebutjar | TELEMADRID

Va explicar al FesTVal de Vitòria que «després d'haver fet tantes coses a la vida, tot ara em sembla que és una cosa nova. Si això m'agafa amb una altra edat, no ho hauria fet, com no vaig voler fer el Telecupó al seu moment» , va deixar anar.

Norma Duval revelava un episodi de la seva vida del qual mai s'hi havia pronunciat. Possiblement per respecte a Carmen Sevilla, que seria finalment la que es posaria al capdavant del programa. En concret, va explicar els motius pels quals va rebutjar aquest projecte.

«Havia fet Desde Palma con amor i Bellezas al agua amb un èxit enorme. Vam anar a Santander a presentar la temporada i, quan vaig arribar, em vaig trobar a la porta del camerino un cartell: Norma Duval, Telecupón», assenyala.

Això no ho acabava d'entendre. I és que ningú havia parlat amb ella i era una cosa que no li passava pel cap malgrat que estava molt ben pagada. Li van explicar que va ser Valerio Lazarov qui havia decidit confiar-li l'espai.

Però ella es va mostrar contundent i es va negar a conduir-lo. «Vaig dir que no. Perquè no tenia edat en aquell moment per fer un programa diari, encara que ho pagaven de cine perquè tenia molta publicitat», aclareix.

Admet que ella «estava en un altre rotllo». El responsable de la cadena es va «enfadar amb mi moltíssim, però va ser un encert. Ho va fer Carmen Sevilla i va tenir un èxit brutal».

▶️ Vídeo del dia

Norma Duval gaudeix d'aquesta nova experiència

Norma Duval va provar fortuna fa uns mesos a El Desafío. Es tractaven de proves físiques que li exigien molt, però ella sempre va estar a l'altura. No obstant això, sap que el reality de cuina serà molt més complicat, sobretot pel desconeixement sobre la matèria.

Explica que «Masterchef és més difícil. Faig 20 desafiaments si cal, un darrere l'altre. Jo he estat ballarina i acròbata i he estat en forma físicament», defensa.

Imatge oficial de Norma Duval a 'Masterchef'
L'espai de cuina és tot un repte per a Norma | Masterchef

Però la situació és ben diferent de l'espai de TVE, sobretot perquè manca de coneixements als fogons. «Jo no he cuinat mai i a Masterchef ho tenia tot en contra», apunta.

Norma Duval confessa que «m'he divertit, he après i agafat gust». Desvela que ara «em fico a la cuina, no cada dia, però entro amb il·lusió». Sospita que si no arriba a participar en aquest repte «hauria anat d'aquest món sense cuinar res».