Pedro Sánchez junto a Ana Rosa Quintana en 2016

El gir de 180 graus d'Ana Rosa: defensa una polèmica decisió de Sánchez

El president va presentar-li al seu amic Iñaqui Carnicero, polèmic nou director de l'Agència Urbana i Arquitectura

Ana Rosa Quintana ha ofert aquest dijous una informació reveladora en relació amb les noves notícies sobre el govern de Pedro Sánchez, sobre el nomenament de la persona que estarà al capdavant d'una nova direcció d'Agenda Urbana i Arquitectura. «Sánchez  crea una direcció general per al seu millor amic», diu la portada del diari 'ABC'. Es refereix a  Iñaqui Carnicero, «company des del col·legi i de l'equip de bàsquet», ofereix en exclusiva el diari aquest dijous 4 de juny.

Pedro Sánchez costat d'Ana Rosa Quintana a 2016
Pedro Sánchez i Ana Rosa Quintana, en una entrevista el 2016 en què van parlar amb Iñaqui Carnicero | Telecinco

Ana Rosa Quintana ha explicat aquest matí la genial història de com li va presentar Sánchez  a Carnicero durant una entrevista a 2016. En aquell moment, el president del govern era candidat de PSOE i li va concedir a la periodista una ronda de trobades en què passava 24 hores amb els aspirants a la presidència de país.

«Sánchez me'l va presentar i és fantàstic», confessa Quintana. «Si jo fos ministra, posaria la meva fantàstica directora al capdavant de RTVE», ha prosseguit en to de broma. «S'ha de ser just, i pot semblar el que sigui, però aquest senyor té un currículum espectacular», ha afegit Ana Rosa sobre Carnicero.

Així va conèixer Ana Rosa a Iñaqui Carnicero a 2016

«Qui són els més estimats i propers a tu que et posen al teu lloc?», Preguntava Ana Rosa Quintana a Pedro Sánchez  en aquella entrevista que li va fer, fa quatre anys. «La meva família, el meu germà i aquest gran amic que ara coneixerem», va respondre Sánchez abans de connectar amb Carnicero per videotrucada.

Durant l'entrevista, Ana Rosa li va preguntar al gran bon amic de Sánchez, com era l'ara president quan era més jove: «Era una miqueta canalla. I ara aquí el tens al 'tio', on és». A més, la periodista li va preguntar què li semblava que Sánchez hagués pres les regnes per rellançar al PSOE. «Al principi vaig dir 'aquest tio està boig' I després vaig saber que ho anava a aconseguir, perquè Pedro és així de bo. És molt tossut», va respondre Carnisser.