La reina Letizia durante la videollamada con la Fundación Secretariado Gitano. Madrid, 8 de abril de 2020

La reina Letícia reprèn els seus costums més estrictes després de la Covid-19

La Casa Reial entrarà a la 'nova normalitat' recuperant les seves exigències habituals

La Casa Reial ha hagut d'adaptar-se, com la resta d'espanyols, al confinament  i a les mesures que s'han anat prenent aquests mesos per combatre la pandèmia de coronavirus.

Ara que sembla que de mica en mica la situació comença a normalitzar-se, i que el país camina cap a la 'nova normalitat', la població està recuperant els seus costums previs a la crisi, i la reina Letícia no podia ser menys.

Després de mesos d'incansable treball als seus despatxos, la reina i el rei Felip VI necessiten descansar, així que Letícia ja ha alliberat els seus caps de setmana, ara que a més ja poden sortir més estona al carrer a Madrid, per fer-ho.

En aquest sentit, les aparicions públiques dels reis, que en aquestes últimes setmanes havien estat més habituals, s'han tornat a reduir, i la reina ha eliminat l'horari de tarda o nit de la resta d'actes als quals sí que assistirà. De moment, no hi ha una agenda marcada perquè els actes són més limitats, però amb la tornada a la normalitat és previsible que la Casa Reial reprengui la seva agenda.

L'estiu de la Casa Reial, entre dubtes

Un altre aspecte quotidià que es podrà veure afectat per la crisi del coronavirus són les tradicionals vacances  dels membres de la Casa Reial. Habitualment viatgen a  Palma de Mallorca, concretament al Palau de Marivent, però de moment els viatges entre províncies no estan permesos.

Tot apunta que això canviarà amb la nova normalitat, prevista a tot el territori espanyol cap al mes de juliol, així que potser podrien gaudir d'aquesta tradició reial sense problemes.